|
Agkelos
|
|
[Curs] C, Octombrie 03, 2006, 10:53:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Sad_Dreamer
|
|
[Curs] C, Octombrie 03, 2006, 10:54:25 am
|
|
buna idee :-D ca tot am timp...invat azi si putin C :-D
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
cataK
Jr. Member

Deconectat
|
|
[Curs] C, Octombrie 04, 2006, 01:31:37 pm
|
|
OSHO.. Keep up the good work 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Hai cã se poate ...
|
|
|
|
Agkelos
|
|
[Curs] C, Octombrie 04, 2006, 03:20:06 pm
|
|
OSHO.. Keep up the good work  Incerc... desi deocamdata forumul asta imi mananca toti nervii. Deja am modificat aproape toate fisierele din phpBB + templateul ca sa fie cat mai crawler-friendly si, bineinteles, mai securizat :mrgreen: . Dupa ce termin cu forumul si ma apuc de site (cu tot tacamul de SEO si securitate) sper sa imi fac timp sa termin si cursul de C :mrgreen:
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Agkelos
|
|
[Curs] C, Octombrie 15, 2006, 08:31:10 pm
|
|
E gata si Lectia 04 :mrgreen:
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Agkelos
|
|
[Curs] C, Octombrie 15, 2006, 10:12:50 pm
|
|
Avand in vedere ca a mai aparut un prof de C, sa nu ne calcam pe degete, urmatoarea lectie de care ma ocup e "Pointeri" 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
3Nigma
|
|
[Curs] C, Octombrie 15, 2006, 10:34:54 pm
|
|
pot face eu "Lucrul cu siruri de caractere"? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Search for knowledge in the darkest places and in the blackest hours! You might get lucky and find more than you are looking for...
|
|
|
|
Agkelos
|
|
[Curs] C, Octombrie 15, 2006, 10:39:54 pm
|
|
pot face eu "Lucrul cu siruri de caractere"?  Orice, numa' sa anunti inainte si sa nu-ti alegi ceva din ce am zis ca fac eu (adica pointeri) :mrgreen:
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
3Nigma
|
|
[Curs] C, Octombrie 15, 2006, 10:46:10 pm
|
|
am inteles...tu faci pointeri si eu siruri...stai calm...oricum nu am sa mai fac multe tutoriale in c...am vrut sa fac in speranta ca sa te ajut  voi ramana in c#...
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Search for knowledge in the darkest places and in the blackest hours! You might get lucky and find more than you are looking for...
|
|
|
|
j0shua
|
|
[Curs] C, Octombrie 16, 2006, 10:52:15 am
|
|
cam harababura in sectiunea Programare, tutoriale amestecate, nici nu stii de unde sa incepi, etc..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
3Nigma
|
|
[Curs] C, Octombrie 16, 2006, 11:33:33 am
|
|
Stiu ... dupa ce voi termina cu tutorialele in C# voi face un index...nu sunt asa de ordonat ca OSHO,asta e... Shoot me! 8) Oricum promit ca voi face acel index...doar sa se mai adune "materie" 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
j0shua
|
|
[Curs] C, Octombrie 16, 2006, 12:32:38 pm
|
|
nu numai ale tale 3nigma, eu ziceam asa in general.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
!_30
|
|
[Curs] C, Octombrie 17, 2006, 11:27:57 am
|
|
Pe asta pot sa o fac eu ? Lectia 10 - Utilizarea socketurilor  /
|
|
|
|
|
Memorat
|
We live in a very special time in the evolution of the universe: the time at which we can observationally verify that we live in a very special time in the evolution of the universe!" (John Timmer) Blog
|
|
|
|
Agkelos
|
|
[Curs] C, Octombrie 17, 2006, 12:08:36 pm
|
|
Pe asta pot sa o fac eu ? Lectia 10 - Utilizarea socketurilor  / Go on ! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
!_30
|
|
[Curs] C, Octombrie 17, 2006, 03:31:31 pm
|
|
Ar fi o idee buna , adaugarea in setul celor 10 si la doua lectii minimale despre ncurses si GTK+. Orice e mai frumos atunci cand vezi ceva grafic . Chiar daca e in modul text ( ncurses ) sau GTK+. Ce parere aveti ? Ma ofer pentru ncurses , si GTK+.Incercam sa prezentam minimal , cu si despre fiecare dintre cele doua. Vedem ce va iesi ! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
We live in a very special time in the evolution of the universe: the time at which we can observationally verify that we live in a very special time in the evolution of the universe!" (John Timmer) Blog
|
|
|
HostGator
Newbie

|
Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?
|
|
|
|
|
|