rila
Deconectat
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 12:38:25 pm
|
|
Salut! Propun sa facem un hub al forumului unde am putea face schimb de programe facute de noi si de multe altele!! Ce spuneti?Daca vreti sa il facem stiu eu foarte bine sa fac un hub si am si softuri,problema ar fi Hostingul(pot face eu rost de hosting gratuit daca vreti dar trebuie sa fim pe hub minim 50 de useri si maximul 100) ce spuneti adminilor vreti? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
emj
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 12:47:15 pm
|
|
pai la ce ni-ar folosi un hub ...doar sa luam anumite chestii unii dela altii...si stim ca o sa gasim de ce avem nevoie...ehh ma rog......ca si asa eu nu prea stau pe dc..dar dace tu vrei si admini sunt de acord eu n-am nimic impotriva si..... bafta
|
|
|
|
|
Memorat
|
Gadgetinho - IT cu zambetul pe buze Mondenitati - Discutii cu si despre muzica si cinematografie... si monden.
|
|
|
tw8
V.I.P.
Deconectat
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 01:03:53 pm
|
|
Mie mi se pare cam aiurea ideea.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Agkelos
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 01:04:33 pm
|
|
Mie mi-e tot una. Nu mi se pare o chestie utila, dar nici nu incurca. Problema ramane aceeasi, hostingul. Daca se rezolva cu hostingul pot pune un subdomeniu ( dc.skullbox.info ).
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
AnaKonD
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 01:07:43 pm
|
|
Ar fi mai usor si mai rapid de pus resursele in comun cred,o alternativa la speedyshare,rapidshare,etc.Sa vedem ce spun "cei de sus" :whistle:
|
|
|
|
|
Memorat
|
"Să nu te opreşti niciodată din a-ţi pune întrebări, curiozitatea stă la baza existenţei."(Albert Einstein)cross the line
|
|
|
rila
Deconectat
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 02:20:48 pm
|
|
pot face rost de hosting dar pot intra pe hub maxim 100 oameni
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Scratch
Deconectat
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 03:41:33 pm
|
|
Adica sa fie privat ? Numai pentru userii forumului ? Cred ca totusi suntem peste 100 de utilizatori si nu vor incapea toti. Si totusi mie mi se pare cam inutil...  no offence
|
|
|
|
|
Memorat
|
Respect In Order To Be Respected !
|
|
|
DarkByte
Administrator
Deconectat
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 04:29:14 pm
|
|
Intr-un fel, totusi, mi-ar placea. Cand ai un program (de exemplu, la forumul "Programe facute de userii forumului"), spui ca e in ProgramePrga.exe si gata. In felul acesta, ar fi usor de gasit si peste 5 luni un program 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
emj
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 04:43:15 pm
|
|
la asta ma refeream si eu ca gasim mai repede de ce avem nevoie...si din punctul asta de vedere sunt de acord cu un hub al nostru... :thleft:
|
|
|
|
|
Memorat
|
Gadgetinho - IT cu zambetul pe buze Mondenitati - Discutii cu si despre muzica si cinematografie... si monden.
|
|
|
rila
Deconectat
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 08:51:54 pm
|
|
ok! Deci care se ofera sa faca hostul pe calculatorul lui? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
_MaxX_
Deconectat
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 05, 2007, 10:16:43 pm
|
|
Al naibi faza, chiar azi stateam ca prostul si ma gandeam sa propun ideea asta  , nu imi vine sa cred nici acum ce vad 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
rila
Deconectat
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 06, 2007, 09:37:47 am
|
|
Nu aveti nici unul un calculator mai bun care poate tine un hub non-stop? Al meu e praf(calculatorul)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
DarkByte
Administrator
Deconectat
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 06, 2007, 10:32:59 am
|
|
Eu zic sa punem toti bani (daca punem toti iesim fiecare cu vreo 20 pana in 50 RON) ... luam un calculator nici prea-prea, nici foarte-foarte si il "plantam" la OSHO Banii de curent pentru hardughie ii ies din AdSense ... ce ziceti ? Votam pentru asta ?  L.E. problema lui se pare ca e conexiunea de net ... care el o caracterizeaza intr-un cuvant "ceapa" (ce-o fi, nu stiu :whistle:) ... so ce ziceti, punem bani sa-si ia o antena sau ceva ? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
rila
Deconectat
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 06, 2007, 11:11:33 am
|
|
Cred ca e o idee destul de proasta  Nu ar fi mai bine sa tina hubul 4 useri si sa se schimbe ? Asa ar trebui sa-l tina cate 6 ore fiecare Editat de DarkByte - Nu posta de doua ori consecutiv, exista buton Edit
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
emj
|
|
Ati vrea sa facem un hub al forumului?, Iulie 06, 2007, 11:15:19 am
|
|
da e o idee buna ...dar totusi care se ofera....??
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|