Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Decembrie 01, 2008, 08:35:09 pm
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Blogu' lu' Myky

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Subiect: Bioenergia  (Citit de 568 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
ramzy
*
Deconectat Deconectat

Bioenergia, Iulie 24, 2008, 08:52:47 pm

Da , bioenergia reprezinta o realitate care a fost demonstrata !
Bioenergia este greu de intuit şi de definit de către ştiinţa modernă. Eforturile oamenilor de ştiinţă au reuşit, totuşi, să o pună în evidenţă prin intermediul fotografiilor realizate într-un cîmp electric de înaltă frecvenţă. Numite şi electronofotografii sau fotografii Kirlian, ele indică ceea ce vechii iniţiaţi descriau ca fiind aura corpului uman. În "anatomia" corpului de lumină, în corpul energetic sau aura omului se acceptă existenţa a şapte straturi. Toate sînt aşezate în jurul corpului fizic, fiecare vibrînd cu o anumită frecvenţă şi reprezentînd un "vehicul" pentru energiile superior structurate specifice fiinţei umane !
La începutul secolului trecut Albert Einstein a demonstrat că lumea în care trăim este făcută din energie. Pământul este un imens câmp energetic rezultat din însumarea câmpurilor energetice ale tuturor corpurilor vii sau nevii – totul radiază energie.
Un mic experiment :
Dacă ţinem palmele faţă în faţă la cca. 20-25 cm una de cealaltă şi le apropiem lent cu câţiva centimetri apoi le îndepărtăm, după câteva astfel de mişcări simţim în palme ca o adiere uşoară: este câmpul energetic propriu. Dacă plimbăm palma dreaptă la cca. 20–25 cm de o suprafaţă viu colorată, încet şi urmărind senzaţiile, simţim ca o mângâiere la modificarea culorilor, ale căror diferenţe de lungimi de undă sunt percepute cu destulă uşurinţă.
Aşa cum corpul fizic poate fi modelat de chirurgia plastică, şi corpul energetic poate fi modelat, dar mai avem drum lung până acolo. Este o permanenta luptă între medicină, care acordă încredere doar metodelor proprii, care tratează simptomele, nu bolnavul, şi bioterapeuţi, care tratează bolnavul, nu boala. Fiecare dintre metode are căile ei de refacere a stării de sănătate. Fiecare are limitele ei, nici una nu este un leac universal, un panaceu. Iar până la tratarea holistică mai e cale lungă, deşi a apărut deja moda discutării ei destul de des. Prea puţini însă dintre cei ce discută despre asta ştiu le modul real ce înseamnă. E totuşi un pas înainte. Şi orice drum, oricât de lung, începe cu primul pas...
Pe parcurs vom discuta mai multe despre bioenergia dar si despre telekinezie  !
Un tip care poseda aceasta energie mai cunoscut este Anthony Blake cautatil pe youtube !
Memorat
ramzy
*
Deconectat Deconectat

Bioenergia, Iulie 24, 2008, 09:29:37 pm

Termenul telekinezie("mişcarea la distanţă") e o alternativă a psihokineziei(din Greacă ψυχή, "psyche", însemnând minte, suflet ori respiraţie; şă κίνησις, "kinesis", însemnând mişcare; altfel spus "mişcarea cu puterea minţii"). Telekinezia e un fenomen paranormal care presupune influenţarea unor elemente pur fizice(spaţiu, timp) fără intervenţia unui element fizic. Telekinezia poate fi folosită pentru a muta ori a modifica starea fizică a unui obiect, ori pentru a influenţa diferite sisteme tehnologice(semafoare, generatoare de numere etc). Scepticii afirmă că telekinezia nu există cu adevărat şi e doar o metodă de fraudă, de înşelătorie - asta chiar dacă persoanele ce dobândesc aceste puteri vin cu explicaţii ce au o bază reală solidă.

Uneori, apariţiile spectrale cu un poltergeist sunt atribuite telekineziei, deplasarea obiectelor prin puterea minţii. Majoritatea acestor cazuri implică adolescenţi, iar cercetătorii consideră că energia telekinetică ar putea fi legată de vârsta pubertăţii. Există însă şi exemple în care acest principiu nu se aplică. O gospodină din Rusia, Nina Kulagina, a devenit celebră în anii 1960 pentru că avea puteri telekinetice. Kulagina a reuşit să deplaseze pe o masă mai multe obiecte de mici dimensiuni, între care o verighetă şi o sticlă. S-au luat măsuri de precauţie pentru a se confirma că Nina nu folosea, de pildă, fire sau magneţi ascunşi, iar oamenii de ştiinţă au confirmat că nici un fel de forţă nu putea explica mişcările respective. Alte exemple de telekinezie includ îndoirea unor obiecte de metal şi prezicerea unor evenimente viitoare. În anii 1970, medium-ul israelian Uri Geller a uimit telespectatorii cu demonstraţii în care îndoia diverse obiecte de metal, cu puterea minţii. El susţinea de asemenea că este capabil să facă ceasurile spectatorilor să se oprească. Din păcate, Geller nu a repetat cu succes aceste acţiuni şi în condiţii de laborator, iar criticii l-au discreditat rapid. Teoria că telekinezia funcţionează cu ajutorul câmpurilor energetice, magnetice sau electrice, a fost formulată de cercetători în 1934 şi se mai bucură de credit şi astăzi. Majoritatea experienţelor care implică telekinezie se produc, de obicei, accidental şi sunt confundate cu alte tipuri de fenomene. Telekinezia e foarte populară în filme, în jocurile video ori în scrierile SF.
Memorat
boogiesbc
*
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat

Design your way

Bioenergia, Iulie 24, 2008, 10:17:54 pm

mai pune daca mai ai.
Memorat

emi
Global Moderator
*
Deconectat Deconectat

Bioenergia, Iulie 24, 2008, 10:57:39 pm

Pot sa va dau o mica sugestie ? Nu cautati lucruri nefiresti. Doar atit am de zis.
Memorat
ramzy
*
Deconectat Deconectat

Bioenergia, Iulie 25, 2008, 12:03:26 am

@boogiesbc cu siguranta voi continua seria !  Smile @emi  nu inteleg ce ti se pare nefiresc , sau poate nu ai auzit de fizica cuantica si biochimie ?    Smile
Memorat
rs.local
*
Deconectat Deconectat

Bioenergia, Iulie 25, 2008, 05:42:31 am

ramzy, experimente pe care le putem testa acasa mai stii ? Cred ca acestea sunt cele mai importante lucruri pentru ca cel putin eu nu am o pregatire superioara sa asist la discutii stiintifice Smile.

Ma intreb cum este posibil ca o fiinta umana sa vada aura cuiva .. oare cei care au aceasta abilitate au vreo disfunctie la creier sau sufera de vreo malformatie la ochi ? Sau toate aceste lucruri bioenergie,telekinezie si etc. sunt lucruri cu care ne nastem insa pe care le pierdem pe parcurs.

Legat de vederea/calatoria in viitor, asta imi pune cam multe intrebari . Sa luam in calcul :

- X are capacitatea de a vedea in viitor ( ceva de genu 360 grade )
- Y acum este elev, invata si munceste pentru ca mai tarziu sa devina doctor
- Y se duce la X sa ii zica X ce va devenii in viitor, ce face el peste cativa ani
- X ii spune ca va fi medic

Adica !? Oamenii sunt doar niste roboti care fac niste lucruri automatizate iar noi doar avem impresia ca alegem singuri ?

Daca Y nu mai invata nimic, nu se mai duce la scoala ... cum dracu mai ajunge el doctor ?

Asta mi se pare lipsita de logica .. treaba cu viitorul ! Are cineva vreo explicatie ?
Memorat
ramzy
*
Deconectat Deconectat

Bioenergia, Iulie 25, 2008, 08:10:25 am

Medicii afirma ca bioenergia este venita din corpul nostru, din celulele cu numele de adenozintrifosfat, care creaza acesta bioenergie , insa parapsihologia contrazice aceasta idee spunand ca acest tip de energie pe care o dau aceste molecule adenozintrifosfat nu creaza decat energia necesara pentru ficat, inima si creier. Toti oamenii au bioenergie numai ca unii au in exces si trebuie sa invete sa o canalizeze .
Acum cateva date despre aura :
Aura energetica este o retea de informatii , numai un bun bioenergetician poate vedea asa ceva , despre aceasta aura se spune ca ar fii formata din mai multe culori in functie de starea omului :

Rosu aprins = agresivitate, suparare, tendinte spre suicid,probleme sentimentale,blocaje energetice
Rosu pal = epuizare excesiva,depresie
Galben inchis = tiranie, tendinte de posesivitate si gelozie,dezechilibru
Galben deschis = persoana evoluata spirituala cu sanatate foarte buna,corp echilbrat energetic
Albastru deschis = creativitate, logica, comunicare buna,intuitie
Albastru inchis =intelept,karma deosebita, intelect deosebit
Verde deschis = caracter deschis,evlavios,bunavointa, mila
Verde inchis = persoana cu capacitati mari de a vindeca pe ceilalti
Mov deschis = nervos,fantezie,iritabil usor,schimbator, evolutie spectaculoasa, boli de stomac
Indigo = spiritualitate si putere
Alb = caracter drept ,puternic,nu accepta compromisul,curatenie spirituala deosebita
Gri = tristete, depresie psihica, tendinte de suicid,nefericire,boala
Iar gauri in aura probleme de sanatate in zona indicata !
Legat de acest lucru cred ca se folosesc si cainii despre care se spune ca depisteaza cancerul si alte boli , dar asta este o simpla teorie a mea !
Si se pare ca aceasta aura apare si in jurul unor personaje din icoane ! facem o paranteza : Despre Isus se spunea ca putea trata oamenii prin simpla atingere deoarece poseda bioenergie !
Legat de vederea/calatoria in viitor s-au facut incercari peste incercari nereusite cel mai concret a fost Proiectul Philadelphia care ramane un mister , alt mister neelucidat legat de calatoria in timp sunt gaurile negre ! vom discuta si despre subiectul acesta pe parcurs ! Winking
Memorat
prc6
Global Moderator
*
Deconectat Deconectat

Bioenergia, Iulie 25, 2008, 12:57:02 pm

Si aici e mult de discutat , imi pare rau ca nu am indeajuns timp sa intru in dicutii concrete,insa cat de curand sper sa capat ceva mai mult timp , sunt foarte interesante/captivante aceste subiecte.
Bioenergia,telekinezie..etc se pot controla prin stimularea unor factori (agenti)  precum izvoare "chi" care alimenteaza printr-un flux continuu aceasta aura , la fel bioenergia este strans legata de reflexologie prin care se absorb energii (chorlos) si care sunt re-imprastiate prin nadisuri.
Memorat

boogiesbc
*
Deconectat Deconectat

Design your way

Bioenergia, Iulie 25, 2008, 07:41:15 pm

Citat din mesajul lui: emi
Pot sa va dau o mica sugestie ? Nu cautati lucruri nefiresti. Doar atit am de zis.
conteaza prea putin daca e nefiresc sau nu. nu zice nimeni ca tre sa iei de bun ce scrie aici dar e bine sa iei la cunostinta; in cel mai rau caz iti zburda imaginatia un pic.
Memorat

SkullAds
Ecspert
ReclAmator
* * * * *
Google AdSense

Reclama AdSense,

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online