Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Decembrie 01, 2008, 11:11:30 pm
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Nebun.SkullBox.info

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Subiect: Card BCR  (Citit de 231 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
reminton
*
Deconectat Deconectat

Card BCR, Iulie 11, 2008, 06:51:53 pm

Am o intrebare , vreau sa pun niste bani intr-un cont dar nu stiu cum , adica , prietenu ala cu cardu vrea sa-i pun banii.SI nu stie care e contu . Este cel de pe card sau care ? si cum arata un cont bcr .P.S cardu lui e visa electron.
Memorat

Sunt un nimeni , celebru !
Agkelos
Administrator
*
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat

Card BCR, Iulie 11, 2008, 08:23:36 pm

Spune-i sa mearga la banca cu cardul si o sa ii spuna tanti aia de acolo care e contul Smile
Memorat

reminton
*
Deconectat Deconectat

Card BCR, Iulie 11, 2008, 08:53:13 pm

Poi , ala care scrie pe card nu e bun?
Memorat

Sunt un nimeni , celebru !
just me
*
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie

Card BCR, Iulie 11, 2008, 08:57:03 pm

ba da e bun si ce scrie pe card. cand eram in facultate cand decontam abonamentele pe troleibus era bun si ce scria pe card si imi intrau banii in cont. in mod normal la chestiile mai oficiale trebuie contul... dar ca sa pui bani intr-un cont cred ca ajunge numele...
Memorat

boogiesbc
*
Deconectat Deconectat

Design your way

Card BCR, Iulie 11, 2008, 09:26:56 pm

cand pui bani pe un card din cate stiu ai nevoie sa transferi intr-un cont, cont care are o portita numita iban. ala iti este cerut. sa le ceara iban-ul la banca. oricum ar fi, sa se duca la banca, ei sunt obligati sa se poarte frumos si respectuos cu el. ^_^
Memorat

SkullAds
Ecspert
ReclAmator
* * * * *
Google AdSense

Reclama AdSense,

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online