Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Decembrie 02, 2008, 01:00:35 am
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Mondenitati

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1] 2
  Imprimă  
Subiect: care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat  (Citit de 689 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
flo_flow_supremacy
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 09:29:00 pm

Vreau sa vad in ce directie se indreapta tinerii de varsta mea, ce viitor vom avea.
  As vrea sa va intreb pe cei ce ati dat bacul anul acesta cum vi s-a parut pe langa faptul ca s-a copiat ca in codru,ce pareri aveti.Si ce doriti sa faceti in continuare ,pentru ce facultate ati optat si daca ati reusit acolo unde va doreati.
  Poate imi cunosc si viitori colegi Big grin niciodata nu stii.
Memorat

astan
Skullbox user
Global Moderator
*
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 10:21:01 pm

Citat din mesajul lui: flo_flow_supremacy
Vreau sa vad in ce directie se indreapta tinerii de varsta mea, ce viitor vom avea.
  As vrea sa va intreb pe cei ce ati dat bacul anul acesta cum vi s-a parut pe langa faptul ca s-a copiat ca in codru,ce pareri aveti.Si ce doriti sa faceti in continuare ,pentru ce facultate ati optat si daca ati reusit acolo unde va doreati.
  Poate imi cunosc si viitori colegi Big grin niciodata nu stii.
Tu pentru ce facultate in cadrul Politehnicii ai optat Big grin ?
Memorat
flo_flow_supremacy
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 10:35:54 pm

Eu am intrat la Automatizari si Calculatoare (sectia calculatoare) tu ?
Memorat

astan
Skullbox user
Global Moderator
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 10:39:27 pm

Eu am intrat la Automatizari si Calculatoare (sectia calculatoare) tu ?
Eu am terminat facultatea de mult ... Eram curios sa vad la ce ai dat.
Felicitari, este o alegere excelenta !
Memorat
Archangel
Administrator
*
Conectat Conectat

Gen: Femeie

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 10:50:36 pm

Eu am dat la vreo 3 facultati:
Universitatea Alexandru I. Cuza Iasi, Facultatea de Informatica (nu am intrat, poate daca asteptam pana in toamna se mai retrageau)
Politehnica Iasi, Facultatea de Automatica si Calculatoare, sectia CTI (calculatoare si tehnologia informatiei) - unde e cel mai probabil sa raman (am intrat si la buget, am si un frate anul 3 acolo, etc...)
ASE Bucuresti, Facultatea de Cibernetica unde sunt a 23a la taxa si nu prea imi permit ...

Cat despre bac, nu mi s-a parut greu, unde am dat cu bata'n balta a fost din neatentia si greselile mele. Cu copiatul.... no comment Smile

P.S. flo, a'propos de colegi... esti la Bucuresti sau la Iasi?
Memorat

flo_flow_supremacy
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 11:12:45 pm

astan - cool ,ce facultate ai terminat ?
Archangel - la Bucuresti.
Memorat

astan
Skullbox user
Global Moderator
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 11:16:51 pm

@flo_flow_supremacy
Politehnica Bucuresti: Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (sectia de telecomunicatii)
ASE Bucuresti: Finante Banci
facute in paralel
Memorat
Archangel
Administrator
*
Conectat Conectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 11:22:48 pm

astan - cool ,ce facultate ai terminat ?
Archangel - la Bucuresti.
o sa ai colegi vreo 2 dintre fostii mei colegi Smile

Citat din mesajul lui: astan
@flo_flow_supremacy
Politehnica Bucuresti: Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (sectia de telecomunicatii)
facute in paralel
nice Big grin bravo tie ca te-ai descurcat Smile
Memorat

flo_flow_supremacy
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 11:29:18 pm

Citat din mesajul lui: astan
@flo_flow_supremacy
facute in paralel
Ohh nice, anul asta la Electronica si Telecomunicatii a fost concurenta mare.

Citat din mesajul lui: Archangel
o sa ai colegi vreo 2 dintre fostii mei colegi Smile
Misto,sper ca baieti de gasca Big grin .

Altcineva .. ?
Memorat

Archangel
Administrator
*
Conectat Conectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 28, 2008, 12:57:49 am

^ un coleg si o colega... tipul este de treaba, dar tipa.. e discutabil, daca vrei detalii, spune-mi si iti trimit un pm Big grin dar cred ca o sa iti formezi si tu o parere Big grin (e genul care nu stie niciodata nimic dar ia numai 9 si 10 si nu face/invata niciodata nimic dar ia numai 9 si 10 - nu da nimic la nimeni, toti sunt rivalii ei)
Memorat

shakur
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 28, 2008, 01:21:48 am

hehe,electronica si telecomunicatii bucuresti rulez.Sunt in anul terminal,daca aveti nevoie de ajutor cu informatii despre profesori si materii pm me;)
Memorat
flo_flow_supremacy
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 29, 2008, 12:16:04 am

La electronica si telecomunicatii am intrat la Iasi,da ma seaca iasiu' Big grin si e si taxa.Anyways profi de la automatica nu stii ? Big grin,am auzit ca erau cei de la admitere.
Memorat

!_30
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 29, 2008, 08:29:45 am

^Ce ai cu IaÅŸu' bre ?  :lol:
Memorat

We live in a very special time in the evolution of the universe: the time at which we can observationally verify that we live in a very special time in the evolution of the universe!" (John Timmer)
Blog
flo_flow_supremacy
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 29, 2008, 09:55:55 am

Pai e cool ,da cand am fost eu ploua si era grim,stiu o gramada de lume si mi-a placut la feea(multe fete) Big grin.
Memorat

!_30
*
Deconectat Deconectat

care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 29, 2008, 05:17:08 pm

Nu înseamnă că dacă atunci ploua nu e frumos  Big grin

Sunt destule fete în IaÅŸi ( nu ÅŸtiu câte tipe pe un tip )  :lol:  , da la FEEA sunt cam fiÅ£oase  :lol:

^ Te-ai înscris ÅŸi-n IaÅŸi ? Eram curios ce ai avut cu Politehnica  Tongue ÃŽn orice caz toată bafta ÅŸi să te Å£ii cu dinÅ£ii de ce-Å£i place  Smile
Memorat

We live in a very special time in the evolution of the universe: the time at which we can observationally verify that we live in a very special time in the evolution of the universe!" (John Timmer)
Blog
SkullAds
Ecspert
ReclAmator
* * * * *
Google AdSense

Reclama AdSense,

Pagini: [1] 2
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online