|
flo_flow_supremacy
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 09:29:00 pm
|
|
Vreau sa vad in ce directie se indreapta tinerii de varsta mea, ce viitor vom avea. As vrea sa va intreb pe cei ce ati dat bacul anul acesta cum vi s-a parut pe langa faptul ca s-a copiat ca in codru,ce pareri aveti.Si ce doriti sa faceti in continuare ,pentru ce facultate ati optat si daca ati reusit acolo unde va doreati. Poate imi cunosc si viitori colegi  niciodata nu stii.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
astan
Skullbox user
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 10:21:01 pm
|
|
Vreau sa vad in ce directie se indreapta tinerii de varsta mea, ce viitor vom avea. As vrea sa va intreb pe cei ce ati dat bacul anul acesta cum vi s-a parut pe langa faptul ca s-a copiat ca in codru,ce pareri aveti.Si ce doriti sa faceti in continuare ,pentru ce facultate ati optat si daca ati reusit acolo unde va doreati. Poate imi cunosc si viitori colegi  niciodata nu stii. Tu pentru ce facultate in cadrul Politehnicii ai optat  ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
flo_flow_supremacy
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 10:35:54 pm
|
|
Eu am intrat la Automatizari si Calculatoare (sectia calculatoare) tu ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
astan
Skullbox user
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 10:39:27 pm
|
|
Eu am intrat la Automatizari si Calculatoare (sectia calculatoare) tu ? Eu am terminat facultatea de mult ... Eram curios sa vad la ce ai dat. Felicitari, este o alegere excelenta !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Archangel
Administrator
Conectat
Gen: 
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 10:50:36 pm
|
|
Eu am dat la vreo 3 facultati: Universitatea Alexandru I. Cuza Iasi, Facultatea de Informatica (nu am intrat, poate daca asteptam pana in toamna se mai retrageau) Politehnica Iasi, Facultatea de Automatica si Calculatoare, sectia CTI (calculatoare si tehnologia informatiei) - unde e cel mai probabil sa raman (am intrat si la buget, am si un frate anul 3 acolo, etc...) ASE Bucuresti, Facultatea de Cibernetica unde sunt a 23a la taxa si nu prea imi permit ... Cat despre bac, nu mi s-a parut greu, unde am dat cu bata'n balta a fost din neatentia si greselile mele. Cu copiatul.... no comment  P.S. flo, a'propos de colegi... esti la Bucuresti sau la Iasi?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
flo_flow_supremacy
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 11:12:45 pm
|
|
astan - cool ,ce facultate ai terminat ? Archangel - la Bucuresti.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
astan
Skullbox user
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 11:16:51 pm
|
|
@flo_flow_supremacy Politehnica Bucuresti: Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (sectia de telecomunicatii) ASE Bucuresti: Finante Banci facute in paralel
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Archangel
Administrator
Conectat
Gen: 
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 11:22:48 pm
|
|
astan - cool ,ce facultate ai terminat ? Archangel - la Bucuresti. o sa ai colegi vreo 2 dintre fostii mei colegi  @flo_flow_supremacy Politehnica Bucuresti: Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (sectia de telecomunicatii) ASE Bucuresti: Finante Banci facute in paralel nice  bravo tie ca te-ai descurcat 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
flo_flow_supremacy
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 27, 2008, 11:29:18 pm
|
|
@flo_flow_supremacy Politehnica Bucuresti: Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (sectia de telecomunicatii) ASE Bucuresti: Finante Banci facute in paralel Ohh nice, anul asta la Electronica si Telecomunicatii a fost concurenta mare. o sa ai colegi vreo 2 dintre fostii mei colegi  Misto,sper ca baieti de gasca  . Altcineva .. ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Archangel
Administrator
Conectat
Gen: 
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 28, 2008, 12:57:49 am
|
|
^ un coleg si o colega... tipul este de treaba, dar tipa.. e discutabil, daca vrei detalii, spune-mi si iti trimit un pm  dar cred ca o sa iti formezi si tu o parere  (e genul care nu stie niciodata nimic dar ia numai 9 si 10 si nu face/invata niciodata nimic dar ia numai 9 si 10 - nu da nimic la nimeni, toti sunt rivalii ei)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
shakur
Deconectat
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 28, 2008, 01:21:48 am
|
|
hehe,electronica si telecomunicatii bucuresti rulez.Sunt in anul terminal,daca aveti nevoie de ajutor cu informatii despre profesori si materii pm me;)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
flo_flow_supremacy
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 29, 2008, 12:16:04 am
|
|
La electronica si telecomunicatii am intrat la Iasi,da ma seaca iasiu'  si e si taxa.Anyways profi de la automatica nu stii ?  ,am auzit ca erau cei de la admitere.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
!_30
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 29, 2008, 08:29:45 am
|
|
^Ce ai cu IaÅŸu' bre ? :lol:
|
|
|
|
|
Memorat
|
We live in a very special time in the evolution of the universe: the time at which we can observationally verify that we live in a very special time in the evolution of the universe!" (John Timmer) Blog
|
|
|
|
flo_flow_supremacy
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 29, 2008, 09:55:55 am
|
|
Pai e cool ,da cand am fost eu ploua si era grim,stiu o gramada de lume si mi-a placut la feea(multe fete)  .
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
!_30
|
|
care ati dat bacul anu asta si ce facultate ati optat, Iulie 29, 2008, 05:17:08 pm
|
|
Nu înseamnă că dacă atunci ploua nu e frumos Sunt destule fete în Iaşi ( nu ştiu câte tipe pe un tip ) :lol: , da la FEEA sunt cam fiţoase :lol: ^ Te-ai înscris şi-n Iaşi ? Eram curios ce ai avut cu Politehnica  În orice caz toată bafta şi să te ţii cu dinţii de ce-ţi place 
|
|
|
|
|
Memorat
|
We live in a very special time in the evolution of the universe: the time at which we can observationally verify that we live in a very special time in the evolution of the universe!" (John Timmer) Blog
|
|
|
|
|
|