1. Mi se pare tare frustant faptul ca trebuie sa ai cont pentru a citii acele tutoriale , nu vad motivul pentru care sa imi fac cont .
2. Consider ca este mai bine sa stii 1 singur limbaj la un nivel avansat decat 10 la nivel incepator.
3. Pentru ce ai nevoie de profesori cand sunt deja atatea tutoriale ? Cel putin eu sunt de parere ca programarea nu o inveti din tutoriale ci programand iar apoi apeland la manualul limbajului sau la vreun forum .. dar nici de cum citind tutoriale cu caru` facute de "profesori".
Eu nu cunosc pe nimeni care sa fi ajuns designer/developer citind tutoriale facute de "profesori" .
Ideea in sine mi se pare chiar rea , sa nu zic proasta

. De ce ?
Pentru ca sunt de parere ca adevaratele tutoriale sunt cele facute de profesionisti , oameni grei cu minim 4-5 ani intr-un singur limbaj , nu cu 2 ani in 10 limbaje .
Am vazut ca pe forumuri se merge pe ideea :
- tutorial = unul in engleza , mai citesti prin el , modifici putin , il traduci si gata astepti sa fii laudat sau recunoscut ca programator .. total gresit , din punctul meu de vedere un utilizator face un tutorial atunci cand ajunge la un nivel de experienta ridicat si cand a testat 10 solutii iar din cele 10 solutii a descoperit ca solutia X este cea mai optima , DA , atunci este nevoie sa scrie un tutorial.
Dar cand vezi 10 mii de tutoriale despre baze si tot felul de prostii in 10 mii de limbaje ..
Nu o lua ca pe un atac dar asa vad eu lucrurile

Programare = gandit + munca + manualul oficial .
Tutorial = testat 10 solutii , postat pe cea mai optima.