Neautentificat.
Salutare va invit sa intrati pe www.cms-help.net noul meu proiect, un proiect serios care se ocupa cu support pentru scripturile Open Source.
Link-ul forumului este : www.cms-help.net/forum sau http://forum.cms-help.net
Site-ul contine si niste demo-uri la CMS-urile pe care noi le studiem si vrem sa ajutam lumea daca au probleme cu ele, inca mai avem de instalat cateva. Dar noi suntem deschisi la oricare propunere a voastra si daca vreti sa se adauge un schimb noi vom studia ideea si posibil sa il adaugam.Sper sa va placa ideea si astept pareri despre idee/site/forum .
Se cauta moderatori/helperi, pentru cei care sunteti interesati prv me.
Si cei care vor un link exchange tot mesaj in privat. Si Agkelos obligatoriu
...
Tocmai mi-am facut si eu user... poate ma banezi din prima >
Pare interesant, ma apuc de sapaturi
Bafta
UpDate, am refacut site-ul mai bine zis am facut o thema pentru Joomla, si l-am modificat putin scriptul. Site-ul contine mai mult continut, cum ar fii si tutorialele care sunt postate pe forum, informatii despre scripturi, link-uri catre demo-uri si multe chestii interesante, astept parerei despre site:).
www.cms-help.net
hehe pana la urma ai luat cms-help.net he
:-?
Bafta cu situl, e o idee buna
IN main site fa titlurile bold si albastru si continutul gri inchis si NORMAL. Ca nu prea e OK asa .. in rest ... arata foarte promitator. Bafta cu proiectul ![]()
Este bine reuşit şi forumul şi site-ul dar forumului îi trebuie mai multe articole.şi nişte categorii în plus nu ar strica.
Pt inceput imi pare rau pentru pauza de o saptaman si ceva, dar era nevoie, (pt mai multe meditatii la ce a zis Agkelos
).
CMS-Help de vineri foloseste o noua platforma (PHP-Fusion), un site/forum, care arata mult mai profesional. mai usor de gestionat datele de pe WebSite. In rest astept noi pareri:
www.cms-help.net
Dojo ai putea sa imi dai un Private Message cu o adresa de e-mail/ID Yahoo Messanger, sau orice alta metoda prin care as putea lua contact cu tine sa vorbesc ceva in legatura de MyBB.
Multumesc, si fiecare ajutor dat echipei CMS-Help.net este un pas spre dezvoltare spre un proiec mai mare. Va Multumesc.
www.cms-help.net a revenit cu concururi tentante...
Noi iti dam domenii internationale in schimbul a 25 de tutoriale pe care tu le faci pentru noi.
PS: Tutorialele trebuie sa fie facute pentru cms-help.net si sa fii destinate CMS-urilor Open Source, pentru a se incadra in tema site-ului.
Editat ultima oară de HexString (06 Feb 08 20:09)
mi se par foarte multe tutoriale pentru un domeniu.....eu zic ca 15 ar fi de ajuns avand in vedere ca sunt tutoriale destul de usor de realizat .
Pe tutoriale Photoshop iti iei cam 10-15 $ bucata dar sunt si mult mai greu de facut .
Deci te sfatuiesc sa mai scazi ieri vazusem ca erau 50 de tutoriale dupa aceea ai scazut !!
Bafta ![]()

Daca imi plac cele 15-20 de tutoriale facute de om, ii voi da domeniul, asa la 25 de tutoriale vine cam 1RON/tutoriale, dar daca sunt clare, si frumos realizate, ii voi da domeniul mai repede. Incercati si voi .![]()