Neautentificat.
Care se uita la Dan Diaconescu?
) Se pare ca cna-ul o sa il inchida maine, astazi e ultima zi de difuzare! Motiv? Nu este spus dar Diaconescu e coma!
Citate din seara asta:
Numai urmariti acest post deoarece este Cancerigen
Daca aveti rude peirdute, decedate, etc duceti-va la CNA de duminica pana Luni, ca va primesc ei
xD
am o intrebare pentru tine: de ce te uiti pe OTV daca nu-ti place ?
Pai unde am zis ca nu imi place ![]()
O alegere foarte bună, cu ce ne ajuta ? Cu nimic.
Editat ultima oară de Muzet (23 Jul 08 02:43)
Inchide tot postul OTV-ul sau numai emisiunea lui Dan Diaconescu ? Dar pana la urma care este motivul interventiei lor am inteles ca era vorba despre o emisiune de acum 2 luni ! Oricum daca tot inchide OTV-ul sa mai inchida si alte posturi sau emisiuni de posturi mai mari ca sunt multe unde trebuie sa intervina ! Dar pana la urma ce au facut asa grav de ii inchide ? (eu zic ca nu le inchide nimic ar fii prea multa bataie de cap , eventual o amenda )
Pai in ultima vreme OTV-ul a facut o audienta destul de mare... Iar in urma cu 4-5 zile un tip a fost Arestat in Direct, Aseara, un tip era sa se sinucida in direct... Practic OTV-ul re audienta mai mare decat ProTV si Antena la un loc! Oricum aseara a fost coma rau de tot ![]()
Zapakitul, informatia o detii dintr-o singura sursa sau .. ?
Eu in fiecare seara cand trec la bucatarie si o aud pe Magda la TV imi vine sa musc din furculita de nervi . Cum fac aia audienta cu mincinoasa/infractoarea/idioata de Magda eu nu inteleg . Or toti cei care se uita la OTV sunt din Caracal or nu stiu .. . Cel mai tare a fost cand vorbea cu ingerasul in cimitir
) , blasfemie in direct la TV nu altceva.
Pacat de Diaconescu,probabil va ajunge la Prescom la salubritate ![]()
![]()
![]()
Dintr-o sursa sigura? Direct de la diaconescu, a zis chestia asta angro!
si unde scrie ca daca inchide otv`ul nu`si mai pot continua seria cu elodia?
DDTV nu va spune nimic?
acum daca tot se inchide ar trebuii sa continue cineva macar nu?
Sa vedem cand exact se va inchide... Diaconescu zicea ceva ca azi mai difuzeaza 3 ore.. Oricum. Sunt curios ce o sa se intample!
Gata dati pe OTV
)! Numai mesaj de la CNA! Cica au voie sa difuzeze doar 3 ore pe zi ![]()
Pana la urma l-a inchis ? Nu ma uit deloc la otv.

Pana la urma au ramas cu o amenda sau poate nici atat ! Nu urmaresc postul aproape deloc pentru ca nu sunt subiecte care ma intereseaza !
Da interesant, sincer si eu cred ca o prostie, si etc... dar sa imi bag picioru parca te hipnotizeaza, cand dau o tura ca n-am la ce sa ma uit si cand trec peste otv, ma opresc
si vrand nevrand parca, tot iti vine si stai pana la pauza publicitara si te uiti, tin minte o faza in care
Dan Diaconescu : "Va rog frumos, cativa telespectatori uitativa la emisiune in reluare, si mai mutati si pe alte posturi, ca ne ameninta CNA-ul ca ne inchide "
deci eram pe jos ![]()
))