reminton
Deconectat
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 01, 2008, 01:59:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Sunt un nimeni , celebru !
|
|
|
AdyX
Bagabond
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 01, 2008, 06:05:16 pm
|
|
Sa zicem ca pentru inceput....primesc nota de trecere, mai ales ca wall-urile, cel putin, sunt facute dupa tutoriale.
PS: "People" nu are plural pentru ca el defineste o multime de oameni.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
reminton
Deconectat
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 02, 2008, 10:13:20 am
|
|
Stiam ca peoples inseamna "Popor" dar ma rog  TU stii mai bine  .. Si cu wall-paperele alea , macar m-am straduit :lol:
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Archangel
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 02, 2008, 08:23:10 pm
|
|
Imi place al 5-lea si primul wallpaperm mai mult decat al 2lea, sunt ok toate. Rugaminte: hosteaza te rog pe http://www.imagesl.info/ ... se incarca si mai repede, si nu-ti apare prostia aia cu signup  p.s. este person si people, nu exista persons sau peoples 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Muzet
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 02, 2008, 08:47:00 pm
|
|
Dacă nu greşesc peoples înseamnă popor. Cât despre lucrări, sunt bunicele pentru începători, sper să nu te superi dacă îţi spun, dar nu cred că o să le folosească cineva. Bazează-te pe o culoare, două, maxim 3. La text nu e nevoie să îi adaugi efecte, încadrează-l în background. Lucrez în Adobe Photoshop doar când e nevoie, un header, un buton sau mai rar layout, nu ştiu să fac semnături, nu m-a interesat niciodată să fac.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
AdyX
Bagabond
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 02, 2008, 09:09:05 pm
|
|
Dacă nu greşesc peoples înseamnă popor. Gresesti  Dupa cum a zis si Archangel, forma de singular e person si pluralul este people. Nu exista forme de plural pentru ele, ca si cuvinte.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Muzet
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 02, 2008, 09:25:00 pm
|
|
Dacă nu greşesc peoples înseamnă popor. Gresesti  Dupa cum a zis si Archangel, forma de singular e person si pluralul este people. Nu exista forme de plural pentru ele, ca si cuvinte. Ştiu formele de singular, m-am informat puţin.  
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Freak
Deconectat
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 02, 2008, 11:09:08 pm
|
|
gogu' translate?! Daca da , uita'l.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
reminton
Deconectat
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 03, 2008, 07:36:35 am
|
|
Eu asa am invata la scoala ca peoples inseamna popor , dar daca am gresit , imi cer scuze . Si "muzet" , eu nu le fac sa le foloseasca cineva , le fac de distractie si pentru ca <3 SKULBOX 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
AnaKonD
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 03, 2008, 08:02:05 am
|
|
Mai ai de lucrat la scris. E prea tipator. OFF: people,news,money exprima o cantitate dar nu au forma de plural. Uitati-va in teste pentru Cambridge 
|
|
|
|
|
Memorat
|
"Sa nu te opresti niciodata din a-ti pune intrebari, curiozitatea sta la baza existentei."(Albert Einstein)cross the line
|
|
|
reminton
Deconectat
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 03, 2008, 10:40:33 am
|
|
Ok , imi cer scuze ! O sa scot acea imagine !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
boogiesbc
Deconectat
Gen: 
Design your way
|
|
Colectie Skullbox, Iulie 03, 2008, 10:59:02 am
|
|
peoples inseamna popor cum au mai zis si altii. daca vreti fac screenshot din dictionarul Longman care e recomandat pt cei care dau cambridge-ul. reminton, renunta la culorile contrastante sau daca vrei sa folosesti rosu si verde in aceeasi poza redu din saturatie. Incearca sa nu pui in aceeasi poza culori care sunt opuse. si daca vrei sa mergi pe facut semnaturi, vezi aicidaca vrei tutoriale photoshop variate vezi aici
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
reminton
Deconectat