reminton
Deconectat
|
|
Cs CFg, Iunie 17, 2008, 10:04:48 am
|
|
Dragi utilizatori ai forumului skullbox , cu drag si caldura in suflet  va ofer CFG-ul Meu ! Pe acest cfg joaca doar 2 persoane , si nu a fost niciodata publicat pe internet ! Este facut de Mine + Aky (un pglist) . O sa va fie cam greu , dar daca nu va obisnuiti , ziceti-mi si va fac o lista cu toate comenzile ! Link : http://rapidshare.com/files/123030269/remi.cfg.html
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Sunt un nimeni , celebru !
|
|
|
Mike
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Cs CFg, Iunie 17, 2008, 04:36:42 pm
|
|
O sa il incerc sa vad cum este. Oricum, eu nu prea am jucat guns in ultima vreme. Poate doar awp. Am sa postez mai jos cfg-ul meu complet de cutite (facut pt mapele ka_acer si nu numai). Ce contine arhiva? Pai, bunny hop script (activare si dezactivare din taste), scripturi de longjump (credeti-ma, sunt foarte rare; sunt de la 240 pana la 264 de unitati), scriptul pentru cutite in mod normal si pentru rush. Download: http://rapidshare.com/files/88883316/mikecfg.rar
|
|
|
|
|
Memorat
|
 "The best part of falling is getting back up again." - David Belle
|
|
|
reminton
Deconectat
|
|
Cs CFg, Iulie 18, 2008, 10:02:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Respect me
Deconectat
|
|
Cs CFg, August 01, 2008, 04:35:45 am
|
|
Eu raman la cel default,dar totusi,ai pus ceva binduri,ce comenzi ai pus?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
Scratch
Deconectat
|
|
Răspuns: Cs CFg, Octombrie 22, 2008, 08:52:10 pm
|
|
Mai exista jucatori de counter-strike ? Fani and stuff ? Am un sfat...lasati counter-ul, macar apucativa de Call of Duty 4 Multiplayer ! Btw-> Curand, ca mi-am amintit o sa incerc sa fac un review COD 4 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Respect In Order To Be Respected !
|
|
|
emi
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Răspuns: Cs CFg, Octombrie 22, 2008, 08:59:26 pm
|
|
Joc foarte rar fps-uri, HL1, HL2, Q3A, dar CS, nu joc. De ce ? nu stiu, nu imi place. E prea complicat; numai faza sa cumperi arme, m-a lamurit. Ok, sunt o gramada de versiuni, am incercat-o si pe ultima, online, sorry. Mai degraba Q3A, clasic 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
reminton
Deconectat
|
|
Răspuns: Cs CFg, Octombrie 23, 2008, 08:42:54 am
|
|
Eu o sa intru in Profesional Gamers League ! Si daia trag mai tare !  deja am batut echipe din C ! Asa ca zic ca avem sanse !  daia joc eu cs !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
rimagheo
Deconectat
|
|
Răspuns: Cs CFg, Octombrie 23, 2008, 11:52:14 am
|
|
Dupa ce m-am apucat si eu sa joc CS, in doua saptamani m-am si lasat - nu mi-a placut niciodata, cum nu-mi place nici fifa sau alte "fotbaluri". In schimb joc Unreal Tournament 2000 si Quake 3 Arena. Q3A am inceput de curand, aprox 2 saptamani, si am si singurul server din romania. Pacat ca nu prea il mai joaca si romanii.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Scratch
Deconectat
|
|
Răspuns: Cs CFg, Octombrie 23, 2008, 05:54:39 pm
|
|
Sunt alte FPS-uri mult mai dinamice si mai captivante decat Quake 3. Vremea Q3 a trecut 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Respect In Order To Be Respected !
|
|
|
EarthMuziq