3Nigma
Deconectat
Gen: 
SkullBox Guardian
|
|
Cum aratati?, Septembrie 05, 2007, 12:20:34 pm
|
|
Sariti cu o poza sa vedem mai bine cu cine avem deaface? Nu postati mai multe poze ca se considera spam ... si va ardem personal  [exceptie fac userii de gen femini  ] P.S : Pozele fie le postati aici ... fie in topicul cu prezentarea voastra. [este de preferat in topicul cu prezentarea dar si aici puteti sa le postati]
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Search for knowledge in the darkest places and in the blackest hours! You might get lucky and find more than you are looking for...
|
|
|
|
Smash
|
|
Cum aratati?, Septembrie 05, 2007, 12:33:43 pm
|
|
ok se pare ca sunt primul 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
3Nigma
Deconectat
Gen: 
SkullBox Guardian
|
|
Cum aratati?, Septembrie 05, 2007, 12:45:29 pm
|
|
Sa intervin si eu? Poza facuta in Cheile Bicazului :  P.S : Asteptam si userii forumului sa participe 
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Search for knowledge in the darkest places and in the blackest hours! You might get lucky and find more than you are looking for...
|
|
|
Agkelos
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
Cum aratati?, Septembrie 05, 2007, 12:58:01 pm
|
|
Eu am poza la avatar 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
3Nigma
Deconectat
Gen: 
SkullBox Guardian
|
|
Cum aratati?, Septembrie 05, 2007, 01:11:39 pm
|
|
AgKelos ... daca iti schimbi avatarul si postul ramane? Think man....think....si fa ce e bine .... pune o poza normala  nu fi lenes ...
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
srdjan
Deconectat
|
|
Cum aratati?, Septembrie 12, 2007, 07:53:39 pm
|
|
 cam asa arat la venerabila mea varsta dupa o noapte furtunoasa (si cu trialu de la photoshop expirat)  btw... nu eram la pascut... ma oprisem sa fac pipi  mi-e dor de coditele rasta...
|
|
|
|
|
Memorat
|
De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori !?!
|
|
|
|
Shocker
|
|
Cum aratati?, Septembrie 13, 2007, 02:11:04 pm
|
|
Pe vremea cand cutreieram Bucuresti-ul  
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
1Quality
|
|
Cum aratati?, Septembrie 13, 2007, 04:26:26 pm
|
|
.
|
|
|
|
|
Memorat
|
Imaginea este un pic cam mare
|
|
|
DarkByte
Administrator
Deconectat
|
|
Cum aratati?, Septembrie 13, 2007, 06:38:43 pm
|
|
Pana mea, in afara de 3Nigma,Smash si Srdjan (si Agkelos cu avatarul lui), restul isi ascund fata ... damn it, Beavis ... pe la noi asa recunoastem un om, dupa fata 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tercot
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
Cum aratati?, Septembrie 13, 2007, 08:37:26 pm
|
|
 o poza nu prea reusita...sunt cu gura deschisa si ma uit in alta parte P.S. Sunt ala imbracat in portocaliu. CRed ca am sa revin cu o alta poza mai recenta
|
|
|
|
|
Memorat
|
Crezi in Dumnezeu si nu vei fi dezamagit.
|
|
|
|
!_30
|
|
Cum aratati?, Septembrie 14, 2007, 01:57:09 am
|
|
 da .. se terminase liceu'
|
|
|
|
|
Memorat
|
We live in a very special time in the evolution of the universe: the time at which we can observationally verify that we live in a very special time in the evolution of the universe!" (John Timmer) Fără Sens| Nebunie| Yahoo & hi5 checker
|
|
|
|
Smash
|
|
Cum aratati?, Septembrie 15, 2007, 09:07:20 am
|
|
nus de ce mi s-a sters postul cu poza asta nu mi ziceti ca nu v-ati dat seama ca e photoshop curat  Iti zic eu de ce am sters poza , citeste primul post Nu postati mai multe poze ca se considera spam ... si va ardem personal
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Dynamyc
Deconectat
|
|
Cum aratati?, Septembrie 15, 2007, 07:15:52 pm
|
|
ai laptop ca al meu! esti un i-mi-ta-tor  glumeam revin si eu cu poza , cand o sa fiu pe calc poza  io's ala din stanga
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Shocker