Neautentificat.
Pagini 1
Subiect închis
ma puteti ajuta si pe mine, cu problema asta,adica cum pot afla si eu id-ul cuiva cu care tst pe yahoo messnger? :-?
v-asi fi tare recunoscatori.. multumesc anticipat
ma puteti ajuta si pe mine, cu problema asta,adica cum pot afla si eu id-ul cuiva cu care tst pe yahoo messnger? :-?
v-asi fi tare recunoscatori.. multumesc anticipat
Pentru inceput, nu "tst" cu cineva pe messenger, ci vorbesti cu cineva. Apoi este "v-as", nu "v-asi", iar despre "recunoscatori" nu stiu ce sa zic ... ati postat mai multi ?
Pe SkullBox se incurajeaza folosirea corecta a limbii romane
Trage o tura pe la reguli daca nu ma crezi.
Revenind la problema ta, se poate fie transferand ceva (dinspre sau inspre persoana cu care vorbesti) si verificand conexiunile active (cu netstat -a in cmd), fie varianta mai frumoasa a folosirii unui IM ca Pidgin.
P.S. daca nu ai inteles sau nu stii ce e "cmd", "netstat" sau "Pidgin", google them
Bafta
Ba lasa-ma ma in durearea mea ,cred ca tu esti prost...
am intrebat clar cum pot afla ip cuiva cu care vorbesc pe yahoo messenger.
dar cred ca te depaseste...
oricum am aflat,iar asa pt cunostinta ta generala iti zic si tie: dai restart la calc,
intri pe yahoo messenger dar doar atat,fara nimic altceva adica web sau ceva de genul asta.Apoi deschizi un chat cu respectivul si vb cu el
Si in final intri la start,dai run si tastezi acolo cmd.
apoi trebuie sa tastezi in fereastra noua(un fel de msdos) netstat -a. o sa-ti apara o lista cu id si tu cauti id care are portul 5101 adica portul prin care se vb pe yahoo msg.
asta e tot
atunci raman la afirmatia mea,esti tu prost
![]()
Okey-dokey, tocmai ai intrat in carantina pentru felul in care vorbesti. See ya.
Subiect închis
Pagini 1