Zero_Cool
Deconectat
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Iunie 04, 2007, 07:26:36 pm
|
|
Avem nevoie de functia FileStreamCreeare : FileStream fs = new FileStream( "c:\my.txt", FileMode.CreateANew, FileAccess.Write, FileShare.ShareRead ); StreamWriter sw = new StreamWriter( fs );
Citire : StreamReader sr = new StreamReader( "c:\my.txt" ); sr.ReadLine();
Scriere : StreamWriter sw = new StreamWriter( "c:\my.txt" ); sw.Write(charArray);
|
|
|
|
|
Memorat
|
Nu dau nicio sursa de a mea din propiile motive, am mai dat surse si altii si-au batut joc de programele mele. Schimband numele si autorul. Oricum, ce fac io pot face altii in 2 min ...
|
|
|
HexString
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Decembrie 11, 2007, 07:37:56 pm
|
|
Nu e valabila si asta ? FILE*f; f=fopen("c:\my.txt","w"); fprintf(f,"%s",array_text); fclose(f);
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tw8
V.I.P.
Deconectat
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Decembrie 11, 2007, 09:19:28 pm
|
|
HexString, ce ai facut tu acolo este valabil pentru C. C# este bazat pe C++, nu pe C, asa ca nu prea cred ca merge. Apropo, nu crezi ca ai postat cam tarziu  ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
HexString
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Decembrie 11, 2007, 09:26:52 pm
|
|
Acum m-am pus si eu sa studiez C/C++ si am inceput sa reiau cam toate posturile cu C inclusiv lectiile lui Agkelos ... de ce e o problema? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tw8
V.I.P.
Deconectat
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Decembrie 11, 2007, 09:30:12 pm
|
|
^ Nu, nu e nicio problema  . Daca o sa ai nevoie de ceva sfaturi pentru C/C++ nu te sfii sa postezi pe forum, vei primi cu siguranta ajutor (nu doar de la mine)  .
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
AdyX
Bagabond
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Decembrie 11, 2007, 09:34:20 pm
|
|
In C++ merge si folosind biblioteca fstream#include ................. ofstream f("cale_fisier"); f<<"Blabla"; f.close();
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Challenge
Deconectat
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Ianuarie 12, 2008, 04:36:30 pm
|
|
HexString, ce ai facut tu acolo este valabil pentru C. C# este bazat pe C++, nu pe C, asa ca nu prea cred ca merge. Eu zic ca merge, nu am testat dar zic ca merge pentru ca toate programele facute in C merg in C++, dar invers nu  . C++ are librarii in plus, asa ca nu ar influenta cu nimic.Scuze daca am postat prea tarziu.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tw8
V.I.P.
Deconectat
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Ianuarie 12, 2008, 05:11:26 pm
|
|
^ Ai dreptate. Eu ma refeream la faptul ca pot garanta ca ce a scris el acolo nu merge in C#.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
DarkByte
Administrator
Deconectat
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Ianuarie 14, 2008, 10:19:19 am
|
|
^ Citind postul tau unde discutai postul lui HexString, am avut impresia ca spui ca nu merge in C++ ... daca e asa, te inseli.
De C# nu stiu, dar in C++ ar trebui sa mearga (ar fi culmea ca singura posibilitate de a umbla intr-un fisier text sa fie cu stream-uri :lol:).
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
AnaKonD
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Ianuarie 14, 2008, 01:12:39 pm
|
|
^ Merge si in C++ ce a scris hex dar am impresia ca mai trebuie inclus stdio.h unde sunt functiile I/O din C.
|
|
|
|
|
Memorat
|
"Sa nu te opresti niciodata din a-ti pune intrebari, curiozitatea sta la baza existentei."(Albert Einstein)cross the line
|
|
|
tw8
V.I.P.
Deconectat
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Ianuarie 14, 2008, 01:25:44 pm
|
|
^^ si ^ Stiu si eu ca ce a scris Hex merge in C++. Eu folosesc chiar aceasta citire, clasica, si lucrez in C++. Asta m-a costat  (sa va zic si o mica poveste). Era un tip pe care il chema tw8 si participa la un concurs de info. Fiindca avea nevoie de un array mare, l-a declarat ca short int. Cand a folosit citirea din fisier, a folosit: fscanf(fin, "%d", &nr[i]); Programul ii mergea perfect (sub Windows). Evaluatorul, insa, era pe Linux. Dupa cum stiti cu totii, un short int ocupa 2 bytes. Dar el facuse citirea folosind %d, care e echivalent cu int, care ocupa 4bytes. Astfel, eroul nostru a pierdut 100 de puncte si si-a continuat viata lui monotona, stingandu-si amarul la prima petrecere care a urmat. EOS (End Of Story).
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
DranaXum
|
|
Cum sa Creezi / Citesti / Scrii intr-un fisier .txt, Ianuarie 22, 2008, 01:57:01 pm
|
|
tw8, C# nu e bazat pe C++ ci este un limbaj "hibrid", o combinatie intre java si delphi.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|