tw33ty
 DeconectatMesaje: 11
|
|
Fresh meat :), Aug 07, 2008, 18:57
|
|
Salutare tuturor!
Eu am 18 ani si sunt din Targoviste, am gasit forumul dintr-o intamplare pe google. Am postat deja informatii referitoare la experienta mea in alta parte a forumului, nu mai are rost sa incarc topicul degeaba.
Sper sa ma simt bine aici si toate cele bune tuturor! George
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Muzet
|
|
Fresh meat :), Aug 07, 2008, 19:04
|
|
Bine ai venit.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Agkelos
|
|
Fresh meat :), Aug 07, 2008, 19:09
|
|
Salut, tw33ty ! Daca tot te lauzi ca ai tras deja o tura pe forum stii care e regula principala, nu ? Have fun, dude ! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Problemele se rezolva pe forum. Nu trimiteti PM ca nu va ajut. Pentru urgente, skullbox at skullbox . info.
|
|
|
|
bullygil
|
|
Fresh meat :), Aug 07, 2008, 20:46
|
|
Hey tw33ty:).Sper sa te simti bine pe forum  .Have fun 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Archangel
 DeconectatMesaje: 1096
|
|
Fresh meat :), Aug 07, 2008, 20:48
|
|
Bine ai venit! O sa te simti bine, o sa vezi 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Asgard
|
|
Fresh meat :), Aug 07, 2008, 21:34
|
|
Salut, bine ai venit!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Freak
 DeconectatMesaje: 386
|
|
Fresh meat :), Aug 08, 2008, 02:39
|
|
Salut, tw33ty ! Daca tot te lauzi ca ai tras deja o tura pe forum stii care e regula principala, nu ? Have fun, dude !  Daca nu stii ce e cu regula principala te lamuresc eu, ea spune cam asa:"Fiecare membru nou al skullbox trebuie sa faca cinste tuturor membrilor activi cu peste 200 posturi". 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tw33ty
 DeconectatMesaje: 11
|
|
Fresh meat :), Aug 08, 2008, 08:00
|
|
Salut, tw33ty ! Daca tot te lauzi ca ai tras deja o tura pe forum stii care e regula principala, nu ? Have fun, dude !  Daca nu stii ce e cu regula principala te lamuresc eu, ea spune cam asa:"Fiecare membru nou al skullbox trebuie sa faca cinste tuturor membrilor activi cu peste 200 posturi".  Ei, e cineva din Targoviste, atunci, sa aplic regula? Sau merge cineva la mare weekendul asta?  Oricum, mersi pentru urari, si ne mai auzim!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Gheorghe
|
|
Fresh meat :), Aug 08, 2008, 08:32
|
|
Bine ai venit !
Distractie Placuta !
|
|
|
|
|
Memorat
|
A. Einstein "Religia fara stiinta e oarba, dar stiinta fara religie e schioapa." Simple BLOG 
|
|
|
|
DarkByte
|
|
Fresh meat :), Aug 08, 2008, 08:34
|
|
Eh, desi nu sunt din Targoviste si nici nu ma duc la mare in weekendul asta, am sa te lamuresc, ca Freak e pus pe sotii :rolleyes: Regula principala e " have fun". That's all, no strings attached  Bine ai venit 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Robert
 DeconectatMesaje: 24
|
|
Fresh meat :), Aug 28, 2008, 14:11
|
|
eu fresh meat?  minteeeeeeeee!!! am 21 de ani... nu mai e fresh  by the wat: t33y eu sunt din tgv 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|