tercot
 DeconectatMesaje: 1161
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 17, 2008, 14:49
|
|
care este mai bun, rapid, etc?
|
|
|
|
|
Memorat
|
Crezi in Dumnezeu si nu vei fi dezamagit.
|
|
|
|
vectorialpx
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 17, 2008, 15:00
|
|
cand zici "Gmail vs Yahoo" zici o aberatie e ca si cum ai zice "BMW vs toba de esapament Lamborghini" pentru ca marele Yahoo! are ca si mare Google un car de servicii... printre care si free mail. So, ai comparat capra cu varza... un web-mail cu un site oficial al unei corporatii...
acum, referitor la serviciul de mail [ca, banuiesc ca la asta te refereai] raspunsul e: e mai bun care vrei tu... fiecare cum se obijnuieste... mie imi place yahoo! pentru ca il folosesc de 5 ani sunt altii care nu suporta Yahoo! si mor de dragul lui Google... totul e referitor la obijnuinta.
ca si servicii... Yahoo! are mail-ul nelimitat iar Google are 1G... adica acelasi lucru [eu nu ma vad avand vr-odata 1G pe mail]
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Mike
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 17, 2008, 15:01
|
|
Nu pot sa fac o comparatie exacta pentru ca ori ce s-ar intampla, raman yahoo addicted. Imi place versiunea noua care se incarca destul de repede. Am cont la gmail dar nu prea imi place, motiv pentru care nu`l folosesc.  LE: vectorialpx a postat inainte mea la cateva secunde.... ai dreptate, obisnuinta e cea care face diferenta  .
|
|
|
|
|
Memorat
|
 "The best part of falling is getting back up again." - David Belle 
|
|
|
|
boogiesbc
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 17, 2008, 15:13
|
|
gmail e mult mai sigur decat yahoo. sa ma anuntati cand vedeti bootere pt gtalk sau xss-uri si cookie stealere pt gmail.
yahoo e un risc mare daca ai lucruri serioase pe care sa le treci printr-un mail.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
AdyX
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 17, 2008, 16:54
|
|
^ De acord. I'm GMail addicted, too 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
vectorialpx
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 17, 2008, 17:30
|
|
mda... cei de la google sunt un pic mai inteligenti in ce priveste programarea [asa mi s-a parut si mie..] dar nu stiu daca yahoo! are xss in pagina... boogiesbc, ai gasit tu?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
CyberKing
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 17, 2008, 20:04
|
|
eu le folosesc pe aman2 cel mai mult imi place google yahoo are prea mult spam 
|
|
|
|
|
Memorat
|
On the road again! |""""""""""""""""""| || _ | DUREX |, |||_;\,___, |___ _ _ _____/== |_|_|_,'__| ' |(@))"(@)) |(@) (@) 
|
|
|
catalinexe
 DeconectatMesaje: 125
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 18, 2008, 08:50
|
|
Cum a spus si boogiesbc pe Yahoo este riscant sa iti pastrezi e-mailurile, pe gmail nu prea,pentru chat folosesc mai mult Yahoo dar cred ca Gmail este mai bun.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
CyberKing
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 18, 2008, 12:18
|
|
daca ar fi yahoo asa tot timpu poate ar fi la fel de fain ca si gmail 
|
|
|
|
|
Memorat
|
On the road again! |""""""""""""""""""| || _ | DUREX |, |||_;\,___, |___ _ _ _____/== |_|_|_,'__| ' |(@))"(@)) |(@) (@) 
|
|
|
|
boogiesbc
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 18, 2008, 12:44
|
|
mda... cei de la google sunt un pic mai inteligenti in ce priveste programarea [asa mi s-a parut si mie..] dar nu stiu daca yahoo! are xss in pagina... boogiesbc, ai gasit tu? nu am gasit eu, dar gasisera niste baieti talentati pe anumite pagini din yahoo.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
vectorialpx
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 18, 2008, 13:00
|
|
sunt bug-uri care se repara pe parcurs... mai ales ca noua versiune de mail e in stagiul beta. Google le are pe ale lui bune [are o multime de servicii senzationale, extraordinare] dar la capitolul mail nu exceleaza [cel putin nu din punctul meu de vedere], atat referitor la utilitate cat si la partea de "vechime" [cum ziceam, obijnuinta]. Daca stam sa ne gandim, asta cu "securitatea yahoo! e de rahat" e o chestiune de doi lei. Daca vrei sa-mi demonstrezi arata-mi ceva concret, nu vorbe aduse de la bagatori de seama care inca mai folosesc acest serviciu... desi e "de rahat". Vorbe de genul asta sunt aduse de la insusi marele Google [eventual] sau de la alti rivali in domeniu si sunt crezute de copiii care duc vorba mai departe. Repet, daca ai ceva concret, hai sa mergem sa ii luam de urechi pe mai marii de la yahoo! daca nu, ce sens are sa ne contrazicem pe tema asta? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
boogiesbc
|
|
Gmail vs. Yahoo, Feb 18, 2008, 13:09
|
|
ai fi uimit ce miracole face un cookie stealer. asteapta sa o patesti in modul asta sa vezi cat o sa urasti yahoo.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
TheBes7
|
|
Gmail vs. Yahoo, Mar 17, 2008, 08:02
|
|
Tu întrebarea care este mai bun ... , păi la întrebarea asta ştii şi tu .. desigur că Gmail , deoarece nu are bug-uri , mesajele vin rapid ( la Zahoo :lol: vin în 1 minut ) ... dar de folosit , folosesc Yahoo deoarece am şi messenger la el ..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Agkelos
|
|
Gmail vs. Yahoo, Mar 17, 2008, 08:14
|
|
TheBes7: si google are messenger, ii spune gTalk si sunt foarte multumit de el. La capitolul voce il lasa pe yahoo mult in urma. Pe langa asta nu exista "facilitati" gen "buzz" sau "mass message" ceea ce ma determina sa il folosesc mai mult decat folosesc YM 
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Problemele se rezolva pe forum. Nu trimiteti PM ca nu va ajut. Pentru urgente, skullbox at skullbox . info.
|
|
|
Freak
 DeconectatMesaje: 386
|
|
Gmail vs. Yahoo, Mar 17, 2008, 12:53
|
|
prefer Gmail 
|