Bun venit pe SkullBox!

Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
  Pagini: [1] 2 3 ... 5
  Imprimă  
Haunting  (Vizualizari 5088)
zapakitul
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Noi 30, 2007, 22:16

Inainte sa va povestesc vreau cateva lucruri de al voi:

1. Nu radeti
2. D3light... sa te ia naiba sa spui asta la scoala!

Cum sa incep! Acum 1-2 ani au fost tot felul de probleme in casa si cu sanatatea parintilor mei si a mea! Eram ori toti bolnavi ori se intampla cate o nenorocire! Se blocau usile, se stingea televizorul, se ardea cateceva prin casa, sau gaseam varsat cosul de gunoi! Bine, mama a chemat un preot fiind foarte superstitioasa (si credetima, FOARTE superstitioasa!)..... Eu radeam atunci! In timp ce preotul a tinut o slujba sau deschis toate usile din casa, de la itnrarea din fata spre cea din spate, danduse de perete! Am zis ca aia a fost si s-a terminat! Current sau ce am zis eu ca a fost atunci! Problema este ca azi m-am cam speriat de niste chesti! 1. Sa tot fie energii negative (a fost o sedinta cu parinti si diruigul a spus doar notele proaste, si sa cam luat de multi... )! In general cand suntem nervosi in casa(in special mama) patim cateceva are e obisnuit! In general ea curenteaza pe cineva si serios de tot! De data asta cand a pus mana pe cuier a facut flama si a trosnit cand a pus mana pe el....! Am zis ca la cum e mama se intampla... avea nervi! Acuma... in timp ce stateam la pc si vorbeam pe mess a cazut o carte din biblioteca urmata de exclamarile mamei:
"Fa curat odata ca deaia tot cad, si treci la culcare. e 10:30.. .Sha sha a zis dirigu ca esti obosit"... Pun cartea la lco si ma asez la pc.... Dupa vreo 5-6 minute, o carte de pe raft (In Curte La Dionis) cade iar.. si culmea era la mijlocul teancului de carti... Stau si ma gandesc sa aiba legatura cu animozitatiile din casa sau e hunting adevarat?
Memorat

A DS , my kindom for a  DS!

Un Pc De Carcasa Noua Blog
zapakitul
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Noi 30, 2007, 23:26

Vorbeam cu un prieten din america care a patito Straight face! Listen here:

Cod:
(12:16:08 AM) Jason Sage: You believe The Jews Worshipped God? (I know they refused Jesus when he came but...)
(12:16:20 AM) zapakitul: yeah
(12:16:21 AM) zapakitul: i do
(12:16:23 AM) zapakitul: he saved them
(12:17:09 AM) Jason Sage: They had his name in thier old testament or whatever written over 6000 times. BUT...then - they (for no biblical reason) thought..God's name is to cool for people to say - so they removed the constenants
(12:17:20 AM) Jason Sage: So instead of like BUILDING... People saw BLDG
(12:17:30 AM) zapakitul: lo
(12:17:31 AM) Jason Sage: Eventually the REAL pronouciation got lost.
(12:17:57 AM) Jason Sage: The LEtters? YHWH..... Many think it was pronounced Yah-WAy"
(12:18:11 AM) zapakitul: lol
(12:18:15 AM) Jason Sage: Jehovah is the Romanian and English translation of Yah-way -
(12:18:32 AM) Jason Sage: It's basically God's name and its who Jesus was praying to ;)
(12:19:03 AM) zapakitul: lol
(12:19:15 AM) Jason Sage: So - in Short - about your problem - remember what I said - Remember Jehovah God and his Son Christ Jesus are the most powerful in the universe and as creepy as a demon is - they are nothing in comparison.
(12:19:42 AM) zapakitul: lol
(12:19:46 AM) zapakitul: well things are calm
(12:19:47 AM) zapakitul: now ;|
(12:19:51 AM) Jason Sage: So - Stay calm, relax - and ignore it. They tend to hang out where there is a lot of "Dark Things" ..... Or where violence happened....
(12:19:52 AM) zapakitul: but i got scared earlyer
(12:20:12 AM) zapakitul: but when did i t happen to you dude :|
(12:20:16 AM) Jason Sage: Better you understand that its real - but its not Grandpa - and its just a bully - then something else.
(12:21:04 AM) Jason Sage: Found myself being "Held down" in bed - I'd wake up - or just about be falling asleep when the room seemed to get a chill - and when I opened my eyes - it got darker - like I WAS used to the dark but then I wasn't sorta
(12:21:34 AM) zapakitul: lol
(12:21:44 AM) Jason Sage: I'd be held there - barely able to move - unable to scream - I'd pray in my head or outloud and it usually stopped - or I'd wait it out - just calm - not trying to talk - and eventually turn a light on when I could move.
(12:22:05 AM) Jason Sage: Often I would leave the room and turn on the TV, a light and chill somewhere else you know?
(12:22:22 AM) zapakitul: am
(12:22:35 AM) zapakitul: i leave the light on :|
(12:22:38 AM) Jason Sage: I got to finish up here - I hope you know I'm telling the truth - and I'm not messing with you
(12:22:43 AM) zapakitul: yeah dude
(12:22:45 AM) zapakitul: i hope
(12:22:50 AM) zapakitul: well i hope its jsut passing by
(12:22:51 AM) zapakitul: :|
(12:23:00 AM) zapakitul: well then its 12:22 am here
(12:23:04 AM) zapakitul: il go and sleep a little
(12:23:11 AM) zapakitul: i havea a light bull near my bed
(12:23:13 AM) zapakitul: and i can reach it
(12:23:14 AM) zapakitul: :P
(12:23:35 AM) Jason Sage: If you have a lot of dragons, posters of skulls and stuff - that kinda thing does attract them - lose any oula boards, or stuff like that - lose any pentagrams and shit.
(12:23:43 AM) zapakitul: nop
(12:23:49 AM) zapakitul: don't have them
(12:23:52 AM) zapakitul: my room is clean
(12:24:04 AM) zapakitul: i have nature photos with rain dears
(12:24:04 AM) zapakitul: :P
(12:24:10 AM) Jason Sage: You might find its better to keep it on. Long story - but - you may find the switch is "Broken" When you try to use it - then later - when its all over the switch works fine.
(12:24:28 AM) zapakitul: lool
(12:24:32 AM) zapakitul: well i have my dog near me
(12:24:33 AM) zapakitul: :D
(12:24:34 AM) Jason Sage: Good. then maybe just passing through - because - bored - or maybe your house has a history.
(12:24:37 AM) zapakitul: its sleepign with me
(12:24:44 AM) Jason Sage: You know what - that's awesome -
(12:24:45 AM) zapakitul: no history for my houe
(12:24:47 AM) zapakitul: :D
(12:24:56 AM) zapakitul: and its a calm town
(12:24:59 AM) zapakitul: no violance here
(12:25:30 AM) Jason Sage: Because you can watch your dog when you think something is weird - and if your dog is fixated - (staring) - toward a dark area of room or seems to stare aimlessly - they MIGHT see something you don't
(12:25:48 AM) Jason Sage: Animals are neat like that
(12:26:00 AM) zapakitul: well
(12:26:03 AM) zapakitul: hes a great dogy
(12:26:05 AM) zapakitul: sleepign quite
(12:26:07 AM) zapakitul: rght now :D
(12:26:08 AM) Jason Sage: Dogs are AWESOME
Memorat

Agkelos
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 00:08

Diavolul isi baga coada peste tot si daca spui ca mama ta e superstitioasa e normal ca diavolul sa isi bage coada mai mult. Are o baza gata formata, trebuie doar sa alimenteze putin paranoia. Oamenii paranoici se indeparteaza de Dumnezeu (nu neaparat si de biserica) si diavolul tocmai asta urmareste.

Ignora semnele astea. Sunt normale - chiar daca majoritatea nu sunt de acord. Roaga-te in continuu si studiaza biblia sa vezi cum ar trebui sa fi si sa iti dai seama cine e Dumnezeu si cine e Iisus Hristos. Dupa cum spunea si tipul respectiv, Dumnezeu si Iisus sunt cele mai mari puteri din univers. Nu iti face griji pentru un diavol care reuseste sa miste o usa. E un fel de fix pix. Tu axeaza-te pe ce e important si anume legatura ta cu Dumnezeu. Lasa-l pe diavol sa isi faca treaba, isi va primi plata pentru toate prostiile care le face.
Memorat

Problemele se rezolva pe forum. Nu trimiteti PM ca nu va ajut.
Pentru urgente, skullbox at skullbox . info.
bullygil
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 09:44

omg... Straight face creepy story Straight face
Memorat

zapakitul
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 09:49

Citat din mesajul lui: bullygil
omg... Straight face creepy story Straight face
But real dude Straight face In fine azi noapte am dormit bine... Eh sper sa nu se mai repete atata tot
Memorat

xploder
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 10:48

e cel putin ciudat:)

Zapakitul, ai pm;)vad ca nu ai observat:P

Agkelos, tu crezi in Dumnezeu?Sau a fost un mesaj de incurajare?
Memorat

..................................................
zapakitul
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 11:08

Ciudat putin spus! Da tocmai am citit pm-ul si e cat se poate de adevarat! Nu sunt atat de nebun incat sa postez o farsa pe skullbox... Daca vroiam sa fac asta postam la Microsoft support rolling on the floor! Acuma sincer e destul de ciudat ce a fost aseara! Mentionez ca azi nu s-a intamplat nimik!
Memorat

Agkelos
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 11:15

Citat din mesajul lui: xploder
Agkelos, tu crezi in Dumnezeu?Sau a fost un mesaj de incurajare?
A fost un mesaj de incurajare sincer. Cred in Dumnezeu si cred ca El are rezolvarea problemelor.

In schimb nu cred in biserica. Biserica (actuala, nu cea formata de apostolii lui Iisus) si Dumnezeu nu prea au nici o legatura.
Memorat

xploder
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 11:30

Hmm, e ciudat.
Multe sunt si imaginatii.App, eu aveam o vorba veche... Stiti de ce nu mai sut diavoli in pod la tarani?Ca si-au pus bec...
(adica tunci cand vad diavoli cu ochi rosii, portocalii si alte natii de diavoli, aprind becul...si:) is a cat:)
Memorat

Agkelos
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 11:37

Citat din mesajul lui: xploder
Multe sunt si imaginatii.
Imaginatia e modul in care diavolul lucreaza asupra oamenilor. Omul are liberul arbitru si diavolul nu are dreptul sa intre in sufletul omului decat daca omul ii permite. In schimb imaginatia e o lume la fel de reala ca cea care o vedem cu ochii deschisi. Diavolul poate sa faca ce vrea acolo si ne poate indemna sa facem lucruri care in timp ne determina sa ne deschidem sufletul catre diavol - liberul arbitru are ca slabiciune prostia. Daca diavolul nu ne poate ataca direct, ne arata puterile lui folosindu-se de imaginatia noastra. Un om care se bazeaza mai mult pe imaginatie decat pe ceea ce vede cu ochii fizici poate deveni o victima.
Memorat

alfonso
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 17:26

eu am fost o vreme pe un forum (astromagie) cu o problema putin ciudata (nu vreau sa vb despre asta) si acolo spuneau ca daca tu arati teama de diavol atunci acesta "devine mai puternic"
cand aveam vreo 7 ani ma uitamla filme horror si tot felul de chestii si noaptea se auzeazu pocnituri prin camera. tot pe forumul acela am citit si ca unele lucruri sunt in imaginatia noastra si daca eu am vazut sa zicem in film ca era in camera si se auzeau cazand lucruri asa imi facea mintea mea noaptea.

sper ca te-a ajutat
Memorat

-[Lineage]- .:.:.  [Class]: -[SpectralDancer]-
You wanna dance like me?
Asgard
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 18:29

Problema e ca nu trebuie sa crezi in toate chestiile astea cu astrologie, horoscop si alte magii! Nu exista decat o singura forta spirituala puternica, si anume Dumnezeu, care te ajuta tot timpul daca te rogi si esti credincios! Exista posibilitatea ca sa fie o chestie legata de imaginatie! Dupa cum zicea Agkelos, diavoloul se foloseste de slabiciunea pe care o ai, de viciile tale, de absolut orice,i ca sa te doboare sau sa te faca sa pacatuiesti ! Atat timp cate te rogi, si esti un om bun, care respecta regulile din "socitetate", care nu face rau aproapelui, nu are ce sa ti se intample, pentru ca Dumnezeu te fereste de necazuri! Iar cat despre filmele cu continut violent, sau imagini violente, mai ales ca pe internet au inceput sa apara filmulete "Shocking" cu tot felul de nenorociri pe care un om sensibili nu le poate privi, si te sfatuiesc sa stai cat mai departe, ca iti vei face rau singur! Daca am gresit undeva va rog sa-mi spuneti, si sper ca nu am jignit sau suparat!
Memorat
zapakitul
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 19:52

lol asgard nu ai jignit pe nimenI! Problema e urmatoarea daca virgula, cartea care a cazut a fost in imaginatia mea cum de a vazut si mama? Straight face Si inainte cu preotu cand sau trantit usile dea dreptul?
Memorat

Asgard
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 01, 2007, 23:25

Sunt curios, cartea unde era? Si cum s-au trantit usile? Eu zic ca curentul a cauzat chestia asta! Nu prea am inteles aici, iar cat despre mama ta cand a atins cuierul si a sarit scantei, stiu ca am vazut si eu la cineva, cand a atins o balustrada! E foarte ciudat, uite mie de exemplu inca imi este frica de intuneric, si sunt foarte fricos, dar nu prea am auzit astfel de intamplari cu fantome si alte chestii! Aici nu ma prea pricep si nu vreau sa zic vreo prostie, dar este posibil ca mama ta sa aiba ca un fel de har, ca sa zic asa! Am citit putin din conversatia pe care ai avut-o cu prietenul tau:

Citat
(12:25:30 AM) Jason Sage: Because you can watch your dog when you think something is weird - and if your dog is fixated - (staring) - toward a dark area of room or seems to stare aimlessly - they MIGHT see something you don't
Cainele ca si pisica are o vedere mult mult mai buna ca a noastra! Ei vad mai bine in intuneric decat noi, de exemplu motanul vede si un fluture intr-o incapere in care practic nu este nici macar o particula de lumina, si mi se pare normal ca sa-l fugareasca prin toata casa si sa se auda fel si fel de zgomote! Daca,(virgula) catelul tau se tot uita fix intr-un punct la un loc intunecat, atunci ia frumos o lanterna si vezi ce este! Sincer cand am citit povestea ta si m-am speriat, chiar nu ma asteptam sa mai aud chestii de acest gen! Si asculta ceea ce a spus Agkelos despre superstita, eu chiar nu pot sa suport, m-am saturat sa tot aud, astea sunt obiceiuri urate de-a binelea care nu au abolut nici un rol, decat sa te sperie mai tare! Eu cand am auzt ca de Sf.Andrei vin strigoii si imi trebuie usturoi la usa, n-am mai dormit cateva zile bune! Ma speriam si daca reflecta un far de la masina in geam!
Memorat
xploder
*

Deconectat Deconectat

Haunting, Dec 02, 2007, 17:04

Asgard bea un ceai caldut:P glumesc:)

Cred ca am mai spus asta pe undeva, poate chiar aici.Totu tine de subcontient.Stiti vorba aia cu" trebuie sa crezi 100%, sa nu ai absolut nici o urma de indoiala".

Repet un exemplu(zic repet pt ca am impresia ca l-am mai dat).subcontientu nostru "lucreaza non stop".de ce cred asta?

Sa zicem ca cineva va zice"Iti doresc sa ti se intampla  ceva rau azi, pentru ca ....sau iti taie calea o pisica neagra si prietena ta iti spune "azi o sa ti se intample ceva rau, pt ca a trecut pisica aia".Tu vei spune "Nu, pentru ca nu cred in asta...dar tu nu crezi asta chiar 100%, ci aproape...asta e problema."
Fara sa iti dai seama, subcontientul tau zice mereu"daca se intampla"...Si uite ca din cauza asta..chiar ti se intampla ceva rau.Si imediat iti aduci aminte de ce a zis prietena ta(sa nu zica careva ca nu i s-a intamplat asa, ca ma rog de osho sa ii dea ban:P).

Atunci cand ai impresia ca ti se va intampla ceva rau...chiar se va intampla.

Ok, eu aranjez cateva scene:  te aduc la mn acasa, si iti spun ca sunt clarvazator.Incepi sa razi.Te duc la geam si iti arat un vecin care mergea pe strada linistit si iti spun ca in 10 sec il loveste o masina ca asa vreau eu(il loveste...)Ramai uimit si zici..."nimereala".
Porma iti arat un om care se va impiedica de o piatra, si asa se va intampla...Tu nu stii ca cei 2 au fost platiti de mine;)(adica a fost o inscenare,....va suna cunoscut nu?da da, si eu ma gandesc la vrajitoare...exact asa functioneaza totul cu vrajitoarele).

Consecinta?Tu chiar crezi ca ce spun se intampla, doar ti-am demonstrat-o nu?In momentul urmator, iti spun ca ti se va intampla ceva rau in drum spre casa.Facem pariu ca asa va fi?(incercati...eu am probat cateva si chiar functioneaza...e ciudat...).Totul tine de cum gandesti tu.(amintiti-va de filmul promovat de voi:P "The secret"). Poate vi se pare o tampenie ce zic, dar...cam asa e.

Atata timp cat tu nu crezi in vrajitorii...diavoli, strigoi si alte natii, nu ti se va intampla nimic.Sa fim seriosi...suntem in 2007, totul e doar tehnica.poate fi chiar o gluma facuta de cineva cu cinestie ce aparat, sau poate e doar in capul tau.

Totul tine de psihic, de concentrare(osho cu siguranta stie mult mai multe ca mine in acest domeniu).

Magia, diavolii, vrajitoria..sunt doar iluzii.Chiar daca poate cnv se gandeste "ce are de-a face magia cu diavolii"?Ei bine, e cam acelasi lucru din p meu de vedere.Un om care se ridica de la pamant, e mai presus ca mine?Nope, e doar mai"smecherit:P".

Incearca sa nu crezi in asta, pentru ca ele nu exista.

SI DACA EXISTA, EU CRED INTR-UN DUMNEZEU CARE ORICUM E MULT MAI PUTERNIC CA ACESTE LUCRURI.

de ce spun gluma?ganditi-va la camere de luat vederi de dimensiuni f mici, ganditi-va la aparaturi care potatrage norii, implicit ploaia, ganditi-va la acei ochelari cu care reusesti sa vezi cine e in spatele tau...si lista poate continua.Spionaje?Smile

suna paranoic?Atunci cand nu cunosti fenomenul(asa cum e cu levitatia)ti se pare ciudat...Pana reusesti sa le intelegi:)

Deja am scris prea mult, dar cred ca am fost clar.As da exemple peste exemple in care sa demontrez ca totul tine doar de gandirea ta.App, sunt oameni care chiar cred ca au fost vrajiti de cnv, si dasta nu se pot casatori, sau dasta nu le merge bine:) Sa fim seriosi...daca sta se putea face in mod ireversibil(asa cum sustin unele vrajitoare si chiar preoti(osho, incpe sa cred ca ai dreptate de partea cu Biserica, din pacate) inseamna ca tuturor le-ar merge prost...incepand cu persoanele celebre...:)L-as imbolnavi pe Inzaghi ca sa batem si noi pe Italia:P

sa fim seriosi.
Memorat

SkullAds
Ecspert
ReclAmator
* * * * *
Google AdSense

Gen: Bărbat

Reclama AdSense,

Pagini: [1] 2 3 ... 5
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Ethical hacking and programming community