Asgard bea un ceai caldut:P glumesc:)
Cred ca am mai spus asta pe undeva, poate chiar aici.Totu tine de subcontient.Stiti vorba aia cu" trebuie sa crezi 100%, sa nu ai absolut nici o urma de indoiala".
Repet un exemplu(zic repet pt ca am impresia ca l-am mai dat).subcontientu nostru "lucreaza non stop".de ce cred asta?
Sa zicem ca cineva va zice"Iti doresc sa ti se intampla ceva rau azi, pentru ca ....sau iti taie calea o pisica neagra si prietena ta iti spune "azi o sa ti se intample ceva rau, pt ca a trecut pisica aia".Tu vei spune "Nu, pentru ca nu cred in asta...dar tu nu crezi asta chiar 100%, ci aproape...asta e problema."
Fara sa iti dai seama, subcontientul tau zice mereu"daca se intampla"...Si uite ca din cauza asta..chiar ti se intampla ceva rau.Si imediat iti aduci aminte de ce a zis prietena ta(sa nu zica careva ca nu i s-a intamplat asa, ca ma rog de osho sa ii dea ban:P).
Atunci cand ai impresia ca ti se va intampla ceva rau...chiar se va intampla.
Ok, eu aranjez cateva scene: te aduc la mn acasa, si iti spun ca sunt clarvazator.Incepi sa razi.Te duc la geam si iti arat un vecin care mergea pe strada linistit si iti spun ca in 10 sec il loveste o masina ca asa vreau eu(il loveste...)Ramai uimit si zici..."nimereala".
Porma iti arat un om care se va impiedica de o piatra, si asa se va intampla...Tu nu stii ca cei 2 au fost platiti de mine;)(adica a fost o inscenare,....va suna cunoscut nu?da da, si eu ma gandesc la vrajitoare...exact asa functioneaza totul cu vrajitoarele).
Consecinta?Tu chiar crezi ca ce spun se intampla, doar ti-am demonstrat-o nu?In momentul urmator, iti spun ca ti se va intampla ceva rau in drum spre casa.Facem pariu ca asa va fi?(incercati...eu am probat cateva si chiar functioneaza...e ciudat...).Totul tine de cum gandesti tu.(amintiti-va de filmul promovat de voi:P "The secret"). Poate vi se pare o tampenie ce zic, dar...cam asa e.
Atata timp cat tu nu crezi in vrajitorii...diavoli, strigoi si alte natii, nu ti se va intampla nimic.Sa fim seriosi...suntem in 2007, totul e doar tehnica.poate fi chiar o gluma facuta de cineva cu cinestie ce aparat, sau poate e doar in capul tau.
Totul tine de psihic, de concentrare(osho cu siguranta stie mult mai multe ca mine in acest domeniu).
Magia, diavolii, vrajitoria..sunt doar iluzii.Chiar daca poate cnv se gandeste "ce are de-a face magia cu diavolii"?Ei bine, e cam acelasi lucru din p meu de vedere.Un om care se ridica de la pamant, e mai presus ca mine?Nope, e doar mai"smecherit:P".
Incearca sa nu crezi in asta, pentru ca ele nu exista.
SI DACA EXISTA, EU CRED INTR-UN DUMNEZEU CARE ORICUM E MULT MAI PUTERNIC CA ACESTE LUCRURI.
de ce spun gluma?ganditi-va la camere de luat vederi de dimensiuni f mici, ganditi-va la aparaturi care potatrage norii, implicit ploaia, ganditi-va la acei ochelari cu care reusesti sa vezi cine e in spatele tau...si lista poate continua.Spionaje?
suna paranoic?Atunci cand nu cunosti fenomenul(asa cum e cu levitatia)ti se pare ciudat...Pana reusesti sa le intelegi:)
Deja am scris prea mult, dar cred ca am fost clar.As da exemple peste exemple in care sa demontrez ca totul tine doar de gandirea ta.App, sunt oameni care chiar cred ca au fost vrajiti de cnv, si dasta nu se pot casatori, sau dasta nu le merge bine:) Sa fim seriosi...daca sta se putea face in mod ireversibil(asa cum sustin unele vrajitoare si chiar preoti(osho, incpe sa cred ca ai dreptate de partea cu Biserica, din pacate) inseamna ca tuturor le-ar merge prost...incepand cu persoanele celebre...:)L-as imbolnavi pe Inzaghi ca sa batem si noi pe Italia:P
sa fim seriosi.