|
CyberKing
|
|
help php, Ian 26, 2008, 19:13
|
|
am incercat sa imi instalez in script php care are register si login si am primit eroarea asta stie cineva ce trebuie sa fac ?? sau stit alte scripturi de genu asta ?? vreau sa restrictionez accesu la o pagina ( adica daca nu ai cont nu poti intra ) Warning: fopen(settings.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in www......cenzurat..../install.php on line 5 ERROR - settings.php does not have write permissions. Please CHMOD it to 777 nu radeti sunt incepator in php settings.php e gol are 0 kb
|
|
|
|
|
Memorat
|
On the road again! |""""""""""""""""""| || _ | DUREX |, |||_;\,___, |___ _ _ _____/== |_|_|_,'__| ' |(@))"(@)) |(@) (@) 
|
|
|
vladiii
 DeconectatMesaje: 166
|
|
help php, Ian 26, 2008, 19:19
|
|
^ ERROR - settings.php does not have write permissions. Please CHMOD it to 777 !
Seteaza CHMOD 777 pe settings.php ! Ar trebuie sa mearga
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
CyberKing
|
|
help php, Ian 26, 2008, 19:37
|
|
ce mi-ai zis intelegeam si eu ca stiu engleza numa ca nu stiu cum ... i will google it 
|
|
|
|
|
Memorat
|
On the road again! |""""""""""""""""""| || _ | DUREX |, |||_;\,___, |___ _ _ _____/== |_|_|_,'__| ' |(@))"(@)) |(@) (@) 
|
|
|
|
AdyX
|
|
help php, Ian 26, 2008, 19:43
|
|
Folosind clientul FTP navighezi pana la acel fisier -> click dreapta -> Properties -> CHMOD 777
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
CyberKing
|
|
help php, Ian 26, 2008, 19:57
|
|
nu e ... eu folosesc total cmd am gasit ... ms orcum pt ajutaor ...
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
xploder
 DeconectatMesaje: 733
|
|
help php, Ian 26, 2008, 23:23
|
|
Ce nu e?^A mers?
|
|
|
|
|
Memorat
|
..................................................
|
|
|
|
HexString
|
|
help php, Ian 27, 2008, 08:47
|
|
Va recomand sa folositi in loc de Total Commander : Smart FTP, deoarece daca folositi DC++ si aveti Total Commanderul la share, puteti risca sa ramaneti cu FTP-ul ras.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
CyberKing
|
|
help php, Ian 27, 2008, 11:40
|
|
nu fac eu gafe de genu asta :lol:
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
CyberKing
|
|
help php, Feb 10, 2008, 20:05
|
|
si zici ca Smart FTP e mai bun ok l-am instalat acuma imi spui si mie unde trebuie sa umblu sa nu imi ramana salvat idu si parola ... ?? ca or ramas salvate in el cand intru mi se conecteaza direct pe ftp 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
xploder
|
|
help php, Feb 10, 2008, 20:41
|
|
Nu se poate bloca accesul si printr-un form?  if $_POST=parola, afisam pagina, in caz contrar echo"NU ai voie aici ba baiatule"; ! Care ar fi problema?  Daca vrei sa restrictionezi accesul la un folder sau fisier, o poti face din cpanel.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
CyberKing
|
|
help php, Feb 10, 2008, 21:23
|
|
Nu se poate bloca accesul si printr-un form?  if $_POST=parola, afisam pagina, in caz contrar echo"NU ai voie aici ba baiatule"; ! Care ar fi problema?  Daca vrei sa restrictionezi accesul la un folder sau fisier, o poti face din cpanel. era vorba de programu Smart FTP imi ramane parola si useru salvat in el dar eu nu vreau asta .... 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
xploder
|
|
help php, Feb 10, 2008, 21:59
|
|
1) Poate imi zice cineva si mie ceva legat de varianta propusa de mine. 2) ar trebui sa faci alt topic, asta cu smart ftp nu intra aici. 3) apesi ctrl o si declicaiesti save history:)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
AdyX
|
|
help php, Feb 10, 2008, 23:27
|
|
Un client FTP isi salveaza si el datele intr-un fisier, pentru a le putea utiliza la urmatoarea rulare, date legate de username-ul, parola si hostul conturilor FTP. In cazul Total Commander, cum a zis Hexstring, parolele nu sunt criptate, iar daca, din greseala, pui directorul cu acest client la share pe o retea DC, alti useri il vor downloada si vei ramane cu ochii-n soare. Ce ai zis tu acolo este legat de accesul la continutul unei pagini web.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|