Am dat de competitia aceasta "patruland" pe forumul celor de la GameDev.net. Cauta un indian echipa pentru game developing section.
http://imaginecup.com/ - home page pentru competitie .
Sunt multe sectiuni la care se poate participa :
- Software Design - deja a inceput perioada inscrierilor ( durata : 8 iulie - 15 mai , parca

)
- Embedded Development
- Game Development
- Robotics
- IT Challenge
- MashUp
- Photography
- Short Film
Mai multe detalii gasiti pe website. Toate sectiunile vor fi deschise pentru inscrieri pe 29 august. Nu stiu exact structura concursului si cum se va desfasura ( pe site ei spun ca vor da detalii pe 29 august , cand se deschid inregistrarile pentru sectiuni ) . Inregistrarea ca si membru este deschisa si acum. Se pot inscrie echipe de maxim 4 persoane ( care trebuie sa urmeze un liceu sau o facultate pentru a putea participa). Sectiunile sunt diverse, pe placul fiecaruia. Bafta celor care doresc sa concureze la vreuna dintre sectiuni ( and let us know ) .
Eu, unul , voi participa ( voi lupta chiar ) la game development ( restrictii : sa folosim XNA Studio - trebuie sa-l invat ) . Am mai "recrutat" un coleg de clasa, si speram ca vom face ceva interesant. Ar fi ok sa fie mai multe echipe din Romania

M-am uitat pe lista de la Imagine Cup 2008 si erau doar vreo 3 echipe, sau ceva de genul, iar o echipa a luat locul II la IT challenge parca
PS : Finala concursului e la Egypt in august 2009. Organizatorii platesc transportul si cazarea finalistilor .