Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Noiembrie 22, 2008, 07:02:15 pm
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Gadgetinho - IT cu zambetul pe buze

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Subiect: masini virtuale  (Citit de 225 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
soltare
Sr. Member
Deconectat Deconectat

masini virtuale, August 18, 2008, 06:49:30 pm

Sal',
Sub UBUNTU 8.0 am instalat managerul de masini virtuale de la SUN.
Chestia este ca la una din ele am dat sa creeze o "partitie" de 20 GB - fixa. Ulterior am sters, prin interfata, acel OS care avea partitia respectiva.
Acum intrebarea: cum pot verifica daca s-a sters intr-adevar ? Nu am fost inspirat sa vad cat era inainte spatiul free, iar acum din 3 am ramas cu 2 masini virtuale. OBS: la cele 2 ramase nu am mai specificat spatiul fix la partitia masinii.
Prin documentatie zice de /dev dar nu vad subfoldere cu masinile virtuale ramase ca sa fiu sigur ca operatiunea de stergere este OK.
Multumesc antcipat.
Memorat
soltare
Sr. Member
Deconectat Deconectat

masini virtuale, August 24, 2008, 10:31:20 pm

Salut iar,
Se pare ca nimeni nu a avut o asemenea problema. Gasit solutia si intr-adevar acel PC virtual creat cu dimensiune fixa exista in continuare pe desktop cu toate ca in interfata VirtualBox nu mai era definit.
Vedeti ca respectiva aplicatie creeaza in folderul userului (/home/aici_userul_curent/.VirtualBox/VDI/) fisiere numele_pc_virtual_dat_de_tine.vdi
Eu am sters fisierul problema si mi s-a eliberat HDD Smile
Numai bine !
Memorat
HostGator
Newbie
*

Reclamă cu aligatori

Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online