|
prc6
|
|
Nori, Februarie 09, 2008, 11:37:21 pm
|
|
Cateva teste facute astazi , cu un vechi aparat "compact" , rezultatele:  ISO:80 / EXP:+1  ISO:100 / EXP:0  ISO:100 / EXP:-4
|
|
|
|
|
Memorat
|
"There are two ways to slide easily through life; to believe everything or to doubt everything. Both ways save us from thinking" - Alfred Korzybski
|
|
|
|
catalinexe
|
|
Nori, Februarie 09, 2008, 11:53:13 pm
|
|
Destul de reusite.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Agkelos
|
|
Nori, Februarie 10, 2008, 12:04:58 am
|
|
Prima e supraexpusa si are probleme la white balance, dar cred ca te-ai prins si tu  La a doua ai prins momentul la fix  Ultima imi place cel mai mult. Era dragut daca puteai sa tragi RAW si apoi sa faci un HDR. Ar fi iesit super 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
tercot
|
|
Nori, Februarie 10, 2008, 10:58:46 am
|
|
frumos... mi-ar placea sa va vad pe voi astia fotografii... prin jurul lumii si sa faceti un album...(dar sa fiu si eu cu voi)
|
|
|
|
|
Memorat
|
Crezi in Dumnezeu si nu vei fi dezamagit.
|
|
|
|
prc6
|
|
Nori, Februarie 15, 2008, 04:11:39 pm
|
|
Inca cateva teste facute cu un aparat compact, mai exact un Olympus-350 destul de vechi , rezultatele:  ISO:Auto EXP:-2 SAT:0  ISO:Auto EXP:-2 SAT:10  ISO:Auto EXP:-2 SAT:5  ISO:Auto Exp:0 SAT:2  ISO:Auto Exp:-2 SAT:5
|
|
|
|
|
Memorat
|
"There are two ways to slide easily through life; to believe everything or to doubt everything. Both ways save us from thinking" - Alfred Korzybski
|
|
|
AntiTrusT
Newbie
Deconectat
|
|
Nori, Februarie 15, 2008, 04:19:39 pm
|
|
ISO:Auto EXP:-2 SAT:10 a iesit foarte tare, congrats!
|
|
|
|
|
Memorat
|
ERROR: Signatures cannot be revealed! If the problem persist contact your ISP!
|
|
|
|
hirosima
|
|
Nori, Februarie 15, 2008, 06:36:55 pm
|
|
prima imi plac cel mia mult, e reusita...
|
|
|
|
|
Memorat
|
[Definitia culturi din punctul de vedere al dansului] [Def] Cultura inseamna sa dai din piciodare, iar ceilalti sa creada ca dansezi.
|
|
|
|
Mike
|
|
Nori, Februarie 15, 2008, 10:02:42 pm
|
|
Da, prima chiar e reusita. Si ultima e frumoasa doar ca mi se pare cam mare contrastul dintre partea de jos a pozei, inchisa, si restul fotografiei. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Archangel
|
|
Nori, Februarie 15, 2008, 10:48:02 pm
|
|
unde gasesti norii aia?  toate imi plac, la prima vedere am remarcat pe prima si a 4a pentru culori... bravos 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
prc6
|
|
Nori, Februarie 15, 2008, 11:05:56 pm
|
|
Da, prima chiar e reusita. Si ultima e frumoasa doar ca mi se pare cam mare contrastul dintre partea de jos a pozei, inchisa, si restul fotografiei.  Asta e si scopul , sa fac niste teste in diverse momente , si sa scot in evidenta doar ceea ce trebuie , in cazul de fata trebuia sa iasa in evidenta glow-ul acela. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
prc6
|
|
Nori, Martie 14, 2008, 03:24:30 pm
|
|
 ISO:Auto EXP:-2 SAT:-2  ISO:Auto EXP:1 SAT:0  ISO:Auto EXP:-2 SAT: -2  ISO:Auto EXP:0 SAT:0
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Agkelos
|
|
Nori, Martie 14, 2008, 03:53:32 pm
|
|
In a treia balansul de alb a cam luat-o razna  Daca ai facut RAW iti recomand sa setezi manual temperatura de culoare (sa o cresti putin) ca sa compensezi albastrul exagerat. Ca si compozitie iti recomand sa mai pui ceva pe acolo... un subiect. Eventual, daca vrei sa fotografiezi doar nori incearca sa folosesti un obiectiv wide ca sa prinzi un camp mare de nori, nu doar un grup mic - ceva de genul asta: http://www.dphotojournal.com/wp-content/daily/mammatus-clouds.jpg
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
HostGator
Newbie

|
Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?
|
|
|
|
|
|