|
ramzy
|
|
Noroc, Iunie 16, 2008, 10:52:31 pm
|
|
Salutare tuturor , ma numeste bogdan aka ramzy am 25 de ani si studiez la facultatea de medicina , pe langa asta ma descurc bine la retelistica si cateva limbaje de programare precum : php , perl , python , C++ astea fiind ca hobby , am venit pe acest forum pentru a impartasi cunostile mele cu voi si pentru a va ajuta pe cat posibil , sper sa am o activitate multumitoare pentru voi si sa ne intelegem cat mai bine si sa ma primiti in comunitatea voastra . Voi fi activ pe acest forum pentru ca imi place si reprezinta un subiect de interes pentru mine , ok alte date daca mai doriti ma puteti intreba aici pana atunci numai bine !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
astan
Skullbox user
Global Moderator
Sr. Member

Deconectat
Gen: 
|
|
Noroc, Iunie 16, 2008, 10:57:47 pm
|
|
Bine ai venit ! Ma bucur sa vad cat mai multi fani C++ activand pe forum 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Archangel
|
|
Noroc, Iunie 16, 2008, 11:09:47 pm
|
|
Buna! Si medicina, si programare, bun asa, ai timp sa respiri?  Bine ai venit printre noi 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
DarkByte
|
|
Noroc, Iunie 16, 2008, 11:30:48 pm
|
|
Be welcome and have fun 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
d3light
|
|
Noroc, Iunie 17, 2008, 10:58:11 am
|
|
salut...bine ai venit 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
tercot
|
|
Noroc, Iunie 17, 2008, 11:29:55 am
|
|
salut! si noi speram sa fii unul din userii activi 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Crezi in Dumnezeu si nu vei fi dezamagit.
|
|
|
|
Mike
|
|
Noroc, Iunie 17, 2008, 04:11:35 pm
|
|
Welcome, dude! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
ramzy
|
|
Noroc, Iunie 27, 2008, 03:12:12 pm
|
|
Va multumesc pentru intampinare , am fost plecat o saptamana cu ceva probleme dar am revenit ! numai bine !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Gheorghe
|
|
Noroc, Iunie 27, 2008, 03:27:04 pm
|
|
Bine ai venit pe aci pe forum, domnu student medicinst. Ma bucur ca mai exista si studenti la medicina care cocheteaza cu informatica !
P.S. La ce fac. de med. din RO esti student ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
A. Einstein "Religia fara stiinta e oarba, dar stiinta fara religie e schioapa." Blog 
|
|
|
|
ramzy
|
|
Noroc, Iunie 27, 2008, 03:40:05 pm
|
|
,,La ce fac. de med. din RO esti student ?" Institutul de Medicina (Timisoara) , totdeauna informatica a reprezentat o pasiune pentru mine si va ramane asa  !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
DarkByte
|
|
Noroc, Iunie 27, 2008, 06:51:51 pm
|
|
Daca se intampla (din intamplare  ) sa ai aparat foto si sa-ti placa si fotografia, ma tem ca am (si) mai multe motive sa trec prin Timisoara vara asta  Anyone else ? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
ramzy
|
|
Noroc, Iunie 27, 2008, 07:08:19 pm
|
|
Aparat foto am , la fotografiat ma descurc rezonabil , daca te hotarasti sa vi anuntama ! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
DarkByte
|
|
Noroc, Iunie 27, 2008, 07:17:31 pm
|
|
Damn  Suna bine ... nu stiu exact cand o sa vin, dar probabil ca o sa aduc si cativa skullboxeri (:lol:) dupa mine  SkullBox meeting, anyone ? Cu ocazia asta il revedem pe suri si il luam in suturi pe 3Nigma  P.S. ai sapuniera sau aparat foto ?  (no offence)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Asgard
|
|
Noroc, Iunie 27, 2008, 08:15:24 pm
|
|
Salut ,bine ai venit!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
DLD
Newbie
Deconectat
|
|
Noroc, Iunie 28, 2008, 04:20:17 pm
|
|
Ar fi o idee sa facem un fest la tm ! eu o sa merg in timisoara cred ca pe 6-7 iulie si o sa stau pana pe 14-15 ! mai vine cineva in perioada asta ??? bem o bere si noi !
|
|
|
|
|
Memorat
|
"Dar eu , fiind sarac... tot ce am sunt visele mele. Toate visele mele ti le-am adus ofranda la picioare, Vezi cum calci... pentru ca ai sa calci pe ele."
|
|
|
HostGator
Newbie

|
Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?
|
|
|
|
|
|