|
zapakitul
|
|
Peripetii Prin Europa, Februarie 02, 2008, 07:52:22 am
|
|
In timp ce stateam astazi cu ai mei si ma uitam la o caseta de acum 2 ani filmata la casa tatalui meu din Spania, mi-am amintit de o anume intamplare care m-a facut sa rad enorm!
Sa incepem cu inceputul! De unde si pana unde spania! Tata a fost antrenorul emerit al nationalei romanesti de tenis de masa multi ani la rand, insa in tara a iesit la pensie! La un an dupa aceea a primit invitatie de la un club de tenis de masa din Taragona! Si s-a mutat acolo! Dupa un an, s-a mutat apoi la Andaluzia si in final in Esparraguera unde sta si astazi! Cum eu sunt un profitor fara pereche, am profitat de asta ca sa imi petrec vacantele de vara departe de casa! Asa ca de 6-7 ani am tot batut europa in lung si lat si am trecut prin tot felul de intamplari! Cea care vreau sa vo povestesc astazi are legatura cu goana si disperarea Femeilor din Romania dupa cumparaturi si dulciuri! Cum era deja al 4-lea an in care urma sa ma duc acolo, tata a invitat si niste prieteni de familie, timp de 2 saptamani sa stea la el la apartament! Asa ca am plecat impreuna cu ei! Asa ca odata ajunsi am impartit camerele! Eu aveam camera cu vedere la scara blocului (datorita careia am asistat la cele mai mari tampeni si prosti vazute de om, pe care o sa vi le povestesc mai incolo), noi veniti au ales sa stea in dormitorul mare a lu' tata, iar tata intr-un alt dormitor de o persoana! Familia, era una cat de cat modesta si fara fitze? Wtf! Cand am zis sa iesim la cumparaturi am facut o lista cu ce sa cumparam (eu abea asteptam sa im infig dinti in Niste DONUTS)! Fata lor, Cristina in varsta de 20 de ani pe atunci, tot zicea ca este la regim si ca vrea doar iaurturi fara grasime! Tagem linie si observam ca o sa se cheltui in jur de 100-120 euro! Zis si facut, treci la raita! Vreau sa zic ca cei 100-120 de euro iam dat doar pe dulciuri, deaorece totalul de plata a fost 270 euro! Bine.. am zis cu toti ca dulciurile si restul luate o sa ne ajunga vreo saptamana doua! Jur cu mana pe inima ca nici 3 zile nu au rezistat! Fata care tot repeta ca e la regim, si ca mananca iaurturi fara grasimi nu s-a atins de nici un iaurt! Ci baga la propriu tot ce nimerea, Donuts Ciocolata, lapte cu ciocolata cu sticlele(erau sticle de 1-2 litri cu lapte si cacao), Bodycao(un fel de croasant), pateuri, pizza orice numai de regim nu! Imi picase fata! Era culmea,.. fata asta spargea mai mult decat mine :|! Si era chiar subtirica! Sa nu vorbesc de inghetatele si dulciurile consumate la o plimbare prin oras, plimbare in care eu daca imi cumparam o inghetata si puteam sa o mananc toata era o minune(ingheta de 2 euro era o chesti uriasa din care manaca o familie intreaga) si ei nu i ajungeau 2, 2-3 cafele sa fie asa de pofta, si inca 2 litri de ciocolata calda! Incredibil! Pur si simplu INCREDIBIL! In 2 saptamani pe dulciuri si bautura s-au cheltuit pe putin in jur de 1600 de euro! Si asta e doar partea cu mancarea! Sa vedeti patanie in prima seara in care a trebuit sa o conduc pe domnisoara sa i arat orasu :|! Cum fetele sunt fete, au mania cumparaturilor! Si dumnezeu sa il pazeasca pe cel ce le insoteste (*glup*)! Am intrat(dupa vreo 2 cafele X_X) intr-un magazin de haine! Tipa a stat 2 ore sa aleaga o geanta, acelasi model, doar de culori diferite! Rosu sau Roz! A speriat saracu vanzator care se uita la ea socat dea dreptul! Trecuse de ceva vreme ora inchideri! Insa intr-un final, s-a hotarat! Sa mute insigna de pe geanta rosie pe cea roz si o cumpara! Omul fericit ca scapa o muta si i-o da! Insa cand sa iesim, se hotaraste sa o cumpere si pe a doua -_- cand putea sa le ia pe amandoua de la inceput si scutea omu de rusine, si pe mine de plictiseala! Si asta nu e nimic, sa vedeti cheltuielile facute in cel mai mare magazin comercial din Barcelon $_$! Eu in toata vacanta mi-am permis sa imi cumpar 4 dischete de nintendo DS si 2-3 jocuri pentru pc si atat, iar ei dadeau sutele de euro pe mai nimic! Parfurmuri, farduri, iar parfumuri! pff! Vreau sa spun ca in urma acestei peripeti am ramas cu 2 lucruri: - O frica nebuna de iesit la cumparaturi cu vreo fata vreodata - Romanul la regim mananca mai multe dulciuri decat daca nu ar fi X_X! Daca ala era regim la ea eu ma impusc! Sa nu vorbesc de faptul ca mama ei a bagat groaza in tata cat a putut! Sa crape tata de oftica ca il intrece o femeie! A amestecat GIn cu WIsky cu SPirt cu Tuica cu Crema Catalana, cu Vin cu detaote! Se goleau sticelel angro! Si amesteca tot ce am zis mai sus intr-o singura zi!
Cam atat deocamdata! O sa va povestesc mai incolo si alte "aventuri"! Printre care o sa fie si cea cu Decolarea avionului, 3 sferturi gol, cu o jumatate de ora mai devreme, Pierderea autobuzului, si drumul pe jos de la Barcelona pana in Esparaguera(unde are tata apartamentul)! Patania cu Bunji-Jumping si altele! Poate reusim sa intrecem pe tipu' de pe forumul de la Oltcit :D
|