Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Noiembrie 22, 2008, 02:57:24 pm
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: S-a lansat platforma noua

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Subiect: player pentru clipuri in flash  (Citit de 861 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
hirosima
Full Member
Deconectat Deconectat

player pentru clipuri in flash, Februarie 06, 2008, 10:44:10 pm

Dupa ce am terminat pagina am puso pe net si rezulta ca intalnesc o problema. Clipurile care le-am pus in flash nu imi merg. Am setat din flash sa ia clipul de pe server iar cand dau click pe butonul download clipul incepe dar mie nu imi arata nici player ca sa il opresc sau sa reglez sunetul. Sper ca m-am explcat bine, Scuzati gramatica

ce pot face ?

Salutare
Memorat

[Definitia culturi din punctul de vedere al dansului] [Def] Cultura inseamna sa dai din piciodare, iar ceilalti sa creada ca dansezi.
Archangel
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie

player pentru clipuri in flash, Februarie 09, 2008, 12:13:31 am

daca e un film importat in flash trebuie sa faci un player...daca e cu trimitere la un link, ar trebui sa aiba acolo player...sau nu am inteles eu prea bine ce ai facut? poti sa explici mai clar?
Memorat

hirosima
Full Member
Deconectat Deconectat

player pentru clipuri in flash, Februarie 09, 2008, 07:24:34 pm

sigur, explicami cum fac playerul ? nu am pus link  Big grin
Memorat

[Definitia culturi din punctul de vedere al dansului] [Def] Cultura inseamna sa dai din piciodare, iar ceilalti sa creada ca dansezi.
Archangel
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

player pentru clipuri in flash, Februarie 09, 2008, 07:36:05 pm

ca sa faci playerul trebuie sa importezi filmuletul in scena si sa pui butoane "play" "pause" (scriptul pentru butoane este simplu, de exemplu la butonul play, dai gotoAndPlay() si in paranteza pui prima frama a filmuletului, la "pause" pui stop(); )si ce mai vrei sa pui, insa nu stiu cum sa fac bara aceea de loading...

dar pentru site-ul tau ar fi de preferat sa nu importezi filmuletul pentru ca se va incarca foarte greu, tot mai bine faci trimitere la un link ...
Memorat

RedIce
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

player pentru clipuri in flash, Februarie 12, 2008, 05:29:17 am

ca sa fie mai simplu foloseste commponents(parca asa se scrie)
le gasesti in bara de meniu de sus pe linia file ....... windows>components
sunt usor de folosit daca nu te prinzi ....... insa sper sa te prinzi Big grin fac un tutorial Smile
Memorat

bafta :cool:
Archangel
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

player pentru clipuri in flash, Februarie 12, 2008, 12:44:48 pm

CTRL + F7 ajungi mai usor la components, eu de acolo n-am folosit pana acum decat UI scrollbar cred
Memorat

Archangel
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

player pentru clipuri in flash, Mai 20, 2008, 09:30:16 pm

Tocmai m-am intalnit si eu cu o problema de genul, vreau sa pun un filmulet (de fapt mai multe) in flash prin alta modalitate decat sa le import si sa-mi ocupe nÅŸpe mii de frame si acum mi-am dat seama ce a vrut sa spuna RedIce Big grin

am folosit window -> components din care am ales:

Avantajul este ca filmuletele mele sunt deja in format .flv (nu am incercat cu alt format, dar nici nu cred ca merge).

Dupa ce tragem de acolo FLVPlayback in scena, selectam playerul, aranjam dimensiunea lui si apoi facem setarile la Parameters:

cea mai importanta este setarea locatiei de unde isi ia .flv-ul (cam urata locatia mea, dar asta e Big grin), restul e usor de dedus care si ce face

spor la treaba Big grin
Memorat

HostGator
Newbie
*

Reclamă cu aligatori

Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online