Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Decembrie 04, 2008, 01:06:11 am
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Blogu' lu' Myky

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Subiect: Povestea a 9 persoane pe timp de 9 minute  (Citit de 283 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
DarkByte
Administrator
*
Deconectat Deconectat

Povestea a 9 persoane pe timp de 9 minute, Iunie 14, 2008, 07:45:58 pm

Povestea a 9 persoane pe timp de 9 minute

O seara cu cer mohorat, se chinuie sa ploaie de dimineata, cand s-a oprit ultima oara. Doua femei in varsta stau pe o banca, una in asteptarea autobuzului, cealalta doar pentru a-i tine isonul. Paharul de vorba e aproape vizibil.

Pe o banca alaturata, un baiat la 16-17 ani isi asteapta prietena de cel putin 15 minute deja ... sau a intarziat ea deja minim 10 Smile Este plictisit nevoie mare de palavrageala celor doua femei, nu poate (si nici nu vrea) sa-si stapaneasca un cascat cu care-mi ocupa aproape jumatate din campul vizual. Ca sa-si treaca timpul, i s-a parut interesant sa arunce langa banca o punga, din care transferase, cateva minute mai devreme, in stomac, un corn.

Timpul se scurge cu pasi de melc, liniar. Totusi, sosirea autobuzului este inevitabila, chiar daca la fel de inevitabila a fost si intarzierea lui.

Cele doua femei in varsta isi iau un ramas-bun repezit una de la cealalta, nu inainte de a-si termina povestea inceputa cu cateva cuvinte scuipate la repezeala, impreuna cu cativa stropi de saliva. Cea care astepta autobuzul isi ia geanta si picioarele la spinare, stiind dinainte ca intarzierea cu care se va urca in autobuz ii vor asigura un loc un picioare, data fiind politetea recunoscuta a tinerilor care deja stau pe scaune.
Cealalta femeie, cu gandul aiurea, fara chef sa plece spre casa, mai pierde un pic de timp pe banca pe care deja apucase sa o incalzeasca.
Baiatul, care inca astepta, ingrijorat, venirea fiintei de sex feminin pe care o astepta, o priveste cu o incantare prost disimulata pe femeia care se grabeste spre autobuz. Pesemne ca incheierea discutiei celor doua femei a adus un plus de liniste urechilor lui.

Cativa tineri, aparent niste studenti in cautare de putina distractie intr-o sambata seara, coboara din autobuz si traverseaza nonsalant strada, evident, nu pe trecerea de pietoni, si ... in diagonala.
Baiatul de pe banca, desi linistit de plecarea uneia dintre femei, primeste acum putina companie, in persoana unui barbat in varsta, care bineinteles ca va deschide destul de repede o discutie pe teme legate de campionatul de fotbal la care deja am facut doua egaluri si vremea urata de afara. So much for the silence ...

Epilog

Baiatul de pe banca, mult mai rabdator decat omul cu aparatul de fotografiat si naratorul, isi asteapta in continuare zana, incercand din toate puterile sa raspunda cat mai monosilabic omului de langa el.

Partea buna din toata povestea e ca mi-a venit autobuzul.

O seara placuta Smile
Memorat

Agkelos
Administrator
*
Conectat Conectat

Gen: Bărbat

Povestea a 9 persoane pe timp de 9 minute, Iunie 14, 2008, 10:09:41 pm

Super povestea !

Fotografiile 1, 2 si 4 sunt superbe. Ca parte tehnica poate ca se putea mai bine, mai mult contrast, dar ca si compozitie imi plac mult Big grin
Memorat

DarkByte
Administrator
*
Deconectat Deconectat

Povestea a 9 persoane pe timp de 9 minute, Iunie 14, 2008, 10:44:56 pm

Merci, dar nu am vrut mai mult contrast. Am vrut sa se vada cu ochiul liber (sau inchis) ca e seara Smile

P.S. niciuna din imagini nu e crop ... doar resize Big grin
Memorat

Archangel
Administrator
*
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie

Povestea a 9 persoane pe timp de 9 minute, Iunie 15, 2008, 12:24:57 pm

Imi place atat relatarea (se stie deja, talent de povestitor Tongue), cat si pozele, primele doua cel mai mult. (sunt facute de pe trotuarul celalalt banuiesc ) Nici mie nu-mi convine lumina dar daca vrei tu sa fie seara, fie Tongue

Nice zoom Tongue nu degeaba e 'za best' in testul din XtremPC  Smile
Memorat

SkullAds
Ecspert
ReclAmator
* * * * *
Google AdSense

Gen: Bărbat

Reclama AdSense,

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online