Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Decembrie 04, 2008, 05:43:53 am
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: SmLex DeviantART

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Subiect: Promovare site,htaccess...  (Citit de 465 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
blondu
*
Deconectat Deconectat

Promovare site,htaccess..., Noiembrie 30, 2007, 06:57:58 pm

Va salut,primul meu post...deci,am citeva intrebari.

Am 2 site-uri, unul din martie anul acesta si al 2-lea de ~1,5 luni

1. Site 2 ,o luna juma' vechime , in prima faza il gaseam pe pagina 7 in google,iar dupa citeva zile a disparut,il caut de imi vine rau sa dau de el, am mai citit pe net ce este aceea un SEO si dupa un search am dat de voi
Cu instructiunile din acest link http://www.skullbox.info/board/viewtopic.php?id=196  am intrat si am inregistrat site
Dupa ~1 saptamina  am vazut ca nu se intimpla nimic l-am inregistrat iar...mare greseala din partea mea,posibil ma considera spam
Am sa scap de acest "statut" din partea lui google si va reveni site printre primele pagini?

2.Site este in oscommerce si din ce am citit in tutorialul de seo este varianta cea mai proasta pt modul cum sunt prezentate paginile,dar... din ce am citit aici
Citat
Faptul ca site-urile care sunt facute
de forma index.php?pagina=pagina_care_trebuie_afisata sunt foarte
proaste din punct de vedere al optimizarii. Bun, sunt proaste ca SEO
dar sunt mai sigure pentru ca se poate determina o politica de
securitate pentru intreg site-ul care va fi inclusa in prima pagina.
O solutie ar fi rescrierea paginilor folosind mod_rewrite din apache
care ne permite sa “derutam” crawlerul sau vizitatorii sa creada
ca urmaresc o pagina pe cand de fapt ceea ce se afiseaza este
continutul altei pagini. Adica putem cu ajutorul mod_rewrite sa
apelam produse.html iar rezultatul afisat va fi cel al paginii
index.php?pagina=produse totul fiind intr-un mod transparent
atat pentru utilizator cat si pentru crawler.

Unde gasesc un tutorial despre modul de folosire acestui mod_rewrite ?

edit: am gasit ceva ,http://m0n5t3r.info/articles/tutorial-mod_rewrite.html

Deocamdata atit..multumesc anticipat
Memorat
Agkelos
Administrator
*
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat

Promovare site,htaccess..., Decembrie 01, 2007, 12:02:53 am

Salut !

Referitor la prima problema... google se joaca cu toate site-urile noi. Lasa-l in pace si nu-l mai trimite. E normal sa se schimbe pozitia in SERP o perioada. Dupa o luna sau doua se stabilizeaza. Daca vrei sa lucrezi la ceva concret introdu site-ul in directoare web. Mai fa si link exchange cu site-uri de profil. Fa rost de cat mai multe linkuri catre tine si crawlerele o sa isi gaseasca calea catre siteul tau si il vor indexa.

Referitor la a doua problema, eu am inceput cu mod_rewrite de pe site-ul modrewrite.com. Iti recomand sa incepi si tu de acolo. Te ajuta. Daca nu esti pus la punct cu expresiile regulate POSIX ar fi bine sa dai un search pe google sa vezi cu ce se mananca. Nu e greu, dar e putin de studiat - cateva zile. Daca zici ca e osCommerce, cauta plug-in de SEO. Stiu ca exista, dar nu iti pot spune unde il gasesti pentru ca nu folosesc.
Memorat

SkullAds
Ecspert
ReclAmator
* * * * *
Google AdSense

Gen: Bărbat

Reclama AdSense,

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online