Agkelos
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
Request, Mai 12, 2007, 07:44:00 pm
|
|
Cererile de snipeturi se fac doar aici. Cand aveti nevoie de un snipet postati aici si cand se gaseste/concepe se posteaza intr-un topic separat. Nimeni nu are voie sa deschida topic nou daca nu se prezinta un snipet.
Cand un snipet cerut e creat, se sterge postul cu cererea ca sa se pastreze curatenia.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
zapakitul
Global Moderator
Deconectat
|
|
Request, Iunie 22, 2007, 04:58:32 pm
|
|
Un snippet care sa afiseze cate persoane sunt pe site!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
soltare
|
|
Request, Iulie 21, 2007, 09:34:21 am
|
|
Nu stiu cat este de ok sa postez aici, dar nu vad unde in alta parte. Ma intereseaza cum fac in PHP sa inlocuiesc (adaug) intr-un document xls anume texte (sau in doc). Mai explicit, am facut o aplicatie web, iar printr-un dispozitiv radio populez o baza de date . Pot scoate din baza de date informatiile dorite si vreau sa modific anumite texte din formularele standard. Poate e o tampenie, dar nu stiu ca EXCEL sa se incarce cu parametrii si sa-i folosesc in sheet  Multumesc anticipat pt orice idee.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
visual
|
|
Request, Septembrie 19, 2007, 06:07:41 pm
|
|
O modificare la fisierul de inregistrare din phpbb astfel incat anumite campuri optionale sa devina obligatorii!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
rila
Deconectat
|
|
Request, Octombrie 12, 2007, 05:19:23 pm
|
|
As vrea si eu un script de genul "Ultimele posturi de pe forum"sa apara pe site.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Shocker
|
|
Request, Octombrie 12, 2007, 07:20:18 pm
|
|
Asta tine strict de ce bulletin board ai. Daca e phpBB vezi ca gasesti cu siguranta MOD-uri deja existente
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Freak
Deconectat
|
|
Request, Decembrie 21, 2007, 10:49:59 am
|
|
Vreau si eu un snipet care sa arate de cate ori a fost downloadat fisierul repectiv Ms anticipat 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
rila
Deconectat
|
|
Request, Decembrie 22, 2007, 06:19:00 pm
|
|
Mi se pare ca am eu Daca il gasesc il pun! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Mike
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Request, Decembrie 22, 2007, 07:05:00 pm
|
|
Nu e snippet, e script intreg... da poate te ajuta cu ceva daca vrei ceva complicat. Download
|
|
|
|
|
Memorat
|
 "The best part of falling is getting back up again." - David Belle
|
|
|
AdyX
Bagabond
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Request, Ianuarie 06, 2008, 12:42:30 am
|
|
Sa zicem ca am un element CODE (exact ca pe forumuri etc). As dori un snippet care sa ma ajute sa numerotez liniile din acest CODE. Multumesc.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Agkelos
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
Request, Ianuarie 06, 2008, 01:50:47 am
|
|
Da codul care il ai acum ca sa vedem ce trebuie modificat 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
AdyX
Bagabond
Global Moderator
Deconectat
Gen: 
|
|
Request, Ianuarie 06, 2008, 04:38:12 pm
|
|
Pai o functie pentru interpretat BBCodes function bbcode($s) { // .... aici sunt si pentru celelalte BBCode-uri $s = preg_replace('#\[code\](.+?)\[/code\]#msi', ' ', $s); //.... la fel ca mai sus return $s; } Vreau sa fac ceva de genul asta: 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Archangel
Administrator
Conectat
Gen: 
|
|
Request, Ianuarie 29, 2008, 12:33:15 pm
|
|
mutat: precizez ca e ok si cum e la etutoriale . ro .Astept un raspuns...poate are cineva scriptul.
NU vreau tot scriptul, ca am invatat cum sa fac sa trimita mail catre adresele scrise in casuta lor...ma intereseaza cum fac sa trimita linkul paginii pe care se afla...Nobody?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
rila
Deconectat
|
|
Request, Ianuarie 31, 2008, 10:56:00 am
|
|
Cu scriptul ala de trimitere prin Email te pot ajuta eu Xploder! Uite,am un script de contact care arata asa: 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
belici
Deconectat
|
|
Request, Februarie 04, 2008, 09:00:32 pm
|
|
Un snippet gen mailing list ... adica vreau sa am un field unde pun adresele de e-mail (multe),un subiect si body M-am saturat de clasicile erori gen "Your To or Cc Fields Are Too Long" P.S.: S-ar putea ca cineva sa aiba ca "Full Script"  si nu Snippet Version
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|