|
taz
|
|
salut, Mai 13, 2008, 07:35:55 am
|
|
i am taz aka tazonne:D si vreau sa salut toti utilizatorii forumului si sa felicit persoanele care se ocupa de acest forum pt treaba pe care o fac sper sa am o sedere cat mai lunga aici, lipsita de evenimente neplacute
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
d3light
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
salut, Mai 13, 2008, 07:40:48 am
|
|
salut si bine ai venit! cum ai ajuns pe la noi? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
taz
|
|
salut, Mai 13, 2008, 08:03:53 am
|
|
off e veche treaba:d stiam de forum de cand numele detinatorului era O SHO, prima data am fost pe forumul lui sifax si slasher, dupa pe a lui' epic, dupa pe acesta , am plecat din tara o perioada lunga , nu am mai avut timp de forumuri:((... si acum am revenit si dupa ce am stat si am citit aproape 80% din posturile de-aici mi-am facut cont pt a lua si eu parte la discutiile voastre fiindca mi s-au parut f interesante
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
DarkByte
Administrator
Deconectat
|
|
salut, Mai 13, 2008, 08:35:44 am
|
|
^ Nasol cu osh ... i mean Agkelos :lol:
Bine ai venit, Taz, and have fun around.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Agkelos
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
salut, Mai 13, 2008, 09:06:25 am
|
|
Salutare ! Ma bucur sa te vad printre noi. Imi parea cunoscut numele dar nu stiam de unde. Noroc cu explicatiile 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
taz
|
|
salut, Mai 13, 2008, 10:03:58 am
|
|
ma bucur si eu ca am revenit si ca isi aduce cineva aminte de mine:D in primul rand sunt bucuros ca am vazut cum arata shocker si agkelos fiindca dc ii vad vre-odata pe strada sa le pot multumi pt cat m-au ajutat in trecut( si sper ca si pe viitor:D)... totusi imi pare rau ca nu vad si o poza cu suri care la fel a fost f amabil cu mine si m-a ajutat de fiecare data astea fiind zise , bine v-am gasit si la cat mai multe ...posturi interesante:D
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Agkelos
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
salut, Mai 13, 2008, 11:08:19 am
|
|
totusi imi pare rau ca nu vad si o poza cu suri care la fel a fost f amabil cu mine si m-a ajutat de fiecare data Din pacate suri intra foarte rar pe forum. E foarte ocupat. O parte din cei de pe forum au avut ocazia sa il cunoasca personal la intalnirea de anul trecut din Timisoara. Daca la vara mai facem o intalnire in Timisoara poate ca va accepta invitatia si il vom vedea din nou 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
DarkByte
Administrator
Deconectat
|
|
salut, Mai 13, 2008, 11:13:28 am
|
|
Ar fi interesant sa-l revedem  In plus, daca e cald ca data trecuta, locsorul ala de la universitate might be a life saver 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
taz
|
|
salut, Mai 13, 2008, 11:24:07 am
|
|
daca s-ar face o astfel de intalnire si nu as fi plecat din tara chiar dc sunt din bucuresti m-as risca sa dau o fuga:D
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Agkelos
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
salut, Mai 13, 2008, 11:34:00 am
|
|
locsorul ala de la universitate might be a life saver  True :lol: taz: daca se face o intalnire sigur postam pe SkullBox. De obicei la sectiunea fotografie, ca asta e pretextul pentru intalniri :lol:
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
DarkByte
Administrator
Deconectat
|
|
salut, Mai 13, 2008, 11:43:14 am
|
|
Ultima oara, din cate am observat, a fost un alt pretext pentru intalnire :rolleyes: zicea cineva ceva de "batut un DarkByte"  ... noroc ca intalnirea cu pricina n-a mai avut loc. Stau si ma intreb ... nu va prind eu pe rand sa va castrez ? :/ :cool:
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Agkelos
Administrator
Deconectat
Gen: 
|
|
salut, Mai 13, 2008, 11:44:23 am
|
|
Well... true... bine ca mi-ai amintit ca ti-s dator cu o bataie :lol:
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
DarkByte
Administrator
Deconectat
|
|
salut, Mai 13, 2008, 11:48:42 am
|
|
Super, ma bucur ca am fost de folos  (grr ... bine ca stiu :mad:)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
taz
|
|
salut, Mai 13, 2008, 12:03:58 pm
|
|
Well... true... bine ca mi-ai amintit ca ti-s dator cu o bataie :lol: pacea si armonia trebuie sa fie cu voi , sa vegheze numai linistea si bunastarea, trufia si orgoliu nu isi au locul, trebuie sa meditam impreuna spre intrarea in absolut:))) ps: totusi daca nu se intampla cele mentionate de mine mai sus eu vreau sa fiu arbitrul:D
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
DarkByte
Administrator