Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Decembrie 04, 2008, 01:35:02 am
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Mondenitati

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1] 2 3
  Imprimă  
Subiect: site anti-manele  (Citit de 2164 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
vectorialpx
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Noiembrie 12, 2007, 11:33:50 am

e mai mult o reclama [cum zice sectiunea], desi nu prea-mi sta in fire, dar ma gandeam ca poate exista si printre voi "iubitori de manel"

http://campanieantimanele.vectorialpx.net
Memorat

Agkelos
Administrator
*
Conectat Conectat

Gen: Bărbat

site anti-manele, Noiembrie 12, 2007, 11:49:53 am

Dragut Big grin
Memorat

Dracool
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Noiembrie 13, 2007, 07:57:49 am

coollll....in sfarsit un site de milioane....
Memorat

Da-i omului un peste si va manca pentru o zi. Invata pe om sa pescuiasa si va avea ce manca pentru tot restul vietii. Da-i omului o religie si va murii de foame rugandu-se pentru un peste.
http://dracool.ablog.ro/
Dracool
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Noiembrie 15, 2007, 11:27:25 am

intra si aici....http://antimanea.eweb.ws/index.php si semneaza....
Memorat

Da-i omului un peste si va manca pentru o zi. Invata pe om sa pescuiasa si va avea ce manca pentru tot restul vietii. Da-i omului o religie si va murii de foame rugandu-se pentru un peste.
http://dracool.ablog.ro/
nullbyte
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Noiembrie 23, 2007, 08:13:43 am

Porcarii.
Memorat
!_30
*
Conectat Conectat

site anti-manele, Noiembrie 23, 2007, 10:13:56 am

Citat din mesajul lui: nullbyte
Porcarii.
Daca tot faci o afirmatie , spune-ne si ce ai in minte .
Memorat

We live in a very special time in the evolution of the universe: the time at which we can observationally verify that we live in a very special time in the evolution of the universe!" (John Timmer)
Fără Sens|Nebunie| Yahoo & hi5 checker
zapakitul
Global Moderator
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Noiembrie 23, 2007, 10:32:36 am

e nu am inteles urmatorul lucru: Porcari siturile, sau PORCARI de la porci la manelisti?
Memorat

A DS , my kindom for a  DS!

Un Pc De Carcasa Noua Blog
xploder
Global Moderator
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Noiembrie 24, 2007, 12:01:41 am

Sunt de acord cu tine, insa u incerca sa generalizezi.ar fi dragut sa spui ca exista si exceptii;) Daca nu crezi, iti demonstrez lejer:)
Memorat

..................................................
nullbyte
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Noiembrie 24, 2007, 05:21:06 pm

Am zis porcarii. De campanii anti-**** Winking
Memorat
zapakitul
Global Moderator
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Noiembrie 24, 2007, 06:03:33 pm

lol.... nu stiu ce sa zic... Nu am nimic cu tine ca asculti manele, dar sincer tie chiar iti plac inculti astia atat de mult  Sad
Memorat

A DS , my kindom for a  DS!

Un Pc De Carcasa Noua Blog
nullbyte
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Noiembrie 24, 2007, 06:13:56 pm

Citat din mesajul lui: zapakitul
lol.... nu stiu ce sa zic... Nu am nimic cu tine ca asculti manele, dar sincer tie chiar iti plac inculti astia atat de mult  Sad
Nu mai ascult, Black is the law... Dar mi se pare stupid.
Memorat
xploder
Global Moderator
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Noiembrie 24, 2007, 09:48:24 pm

incultii, cu 2 "i" :)nu de alta, dar suna manelistic:)
Aici putem dscuta ore in sir.Vbm de manea ca si ritm, sau ca si versuri?.Daca vbm de prima, avem o problema grava Smile, in caz contrar vom avea si exceptii.

Inculti?adica lipsa de cultura?Smile AS PUTEA SA DESCHID DIN NOU UN MARE SUBIECT PE TEMA"cultura".
Cred cainca nu s-a inteles corect intelesul lui "cultura".Pe scurt, si maneaua poate fi cultura(nu stiu cat de bn am zis-o, poate suna ciudat, dar sunt obosit acum sa gandesc alte exprimari)

Antimanele?De ce?De ce nu antirock, sau antihouse?
Singurul motiv  e ca, sunt ascultate de tarani in masini, tramvaie si in piata la maxim...ei bine asta e problema:)Mai bine interzicem dreptul taranilor de a asc "muzica".

Cultura nu inseamna numai bacj sau mozart, cultura inseamna si lautareasca si manele.Daca cineva rade la aceasta afirmare, sa incerce sa caute informatii pe net sa vada ca nu vb aiurea.Daca s-ar asculta Animal X, (sau alta formatie romaneasca, in care se gasesc greseli gramaticale in versuri) nu ar fi aceasi probl?Nu maneaua cred ca e o problema, ci noi, sau cei care o asc la maxim, netinand cont de dreptul celorlalti de a refuza sa asculte o manea.

Pe scurt cred ca v-am facut sa intelegeti cum sta treaba.Incercati sa intelegi intai ce inseamna manea, ce inseamna lautareasca, ce inseamna muzica orientala, ce inseamna "tiganeasca"....si mai ales cultura...

Bafta!
Memorat

Teal
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Decembrie 05, 2007, 11:13:21 pm

Eu sunt total anti-manele. Dar admit, ca la o petrecere, dupa cateva beri(mai multe), nu mai stai sa selectezi ce asculti si te distrezi doar.

Iar voi aia i-hate-manele-with-all-my-hart-and-soul, lasati vrajeala ca nu va credeti nici voi.  Big grin
Memorat

"Not only the wisdom of centuries — also their madness breaketh
out in us. Dangerous is it to be an heir."

Nietzsche
xploder
Global Moderator
*
Deconectat Deconectat

site anti-manele, Decembrie 06, 2007, 09:19:06 am

Asa man, imi plac oamenii care recunosc.Vad ca nu a mai dat nimeni nici un reply la postul meu de mai sus:)NU are nimeni nimic de obiectat?:)hihi
Memorat

boogiesbc
*
Deconectat Deconectat

Design your way

site anti-manele, Decembrie 07, 2007, 08:06:21 pm

eu am mai postat parca si pe hacking legat de subiectul asta CARE ESTE ATAT DE SUBIECTIV.

pe site-ul lor scrie ca manelistii n-au voce. ei na dracie! asta cum vine? au voce de nu stiu ce sa faca cu ea.acum sa nu intelegeti ca orice manelist are voce. Ca orice om care se imbogateste peste noapte apar acele figuri pe care le vedeti voi. Din cate stiu, Sorinel la un moment dat statea la o cafenea/restaurant prin Craiova pe un scaun de parca statea in hamac(lipsa de bun simt/educatie). dar aici trebuie sa ne uitam si la ce a fost el inainte sa fie cantaret si ce educatie a primit. stiti careva? va las sa aflati...

Adrian azi minune, ACM et caetera e cel mai linistit dintre ei. este singurul pe care l-am vazut calm, cumpatat si care sa nu sufere de el. e printre putinii care nu uita de unde a plecat.

Florin Salam e o bomba care a explodat de curand si a scos bani pe banda rulanta. pentru cunostinta voastra, ia cam de la 5000 la 50.000 de euro pe recital. nu stiu daca sunt doar banii lui sau si a lautarilor cu care canta.

Sorinel si Laura sunt niste copii teribili care sunt penibili pe live dar care pe negativ suna bine. suferinte mizere...

Vali Vijelie e genial. A scos o melodia sau doua care sa "sparga piata". In rest... liniste si pace. nelegat de subiect: sunt curios daca pentru reality show-ul avut pe primatv luat bani sau a dat(ca sa isi faca publicitate).

Dan si Elis Armeanca... batrani ai liveurilor, printre primii aparuti pe piata manelistica. au luat-o si ei razna. cunoscatorii stiu de ce.

Romeo Fantastik... :hysterical: Un nespalat. Macar cei enumerati pana acum se imbraca si se ingrijesc, el e de rasu'-plansu'.

(se poate sa mai fi uitat un greu sau altul)
raman o gramada de mediocri din lumea manelelor care alcatuiesc pleaba, adica cei din cauza carora se formeaza parerea asta dubioasa despre manelisti.

acum tre' sa te si gandesti la publicul target pentru ca asta e un alt motiv pentru care sunt priviti de sus manelistii. maneaua a acaparat toate personajele din mediul rural care erau cu muzica populara si a facut din ei niste gigolo de doi lei si taraturi(femei) la cam acelasi pret(mai mult sau mai putin si nu e universal valabil). acum faza e ca si multi din mediul urban asculta manele, si nu ma refer aici la cei din zonele "marginase" sau mai putin favorizate ci si la oameni din asa zisa lume buna. pana la urma nu stilul muzical te schimba in mare masura ci anturajul, sau, altfel spus, daca stai printre retarzi tinzi sa devii si tu unul din ei.

acum sa privesc din cu totul alt unghi si sa schimb putin discutia. daca ar fi sa aleg intre un rocker(extremist) si un manelist la fel de extremist as alege manelistul. de ce? eh, uite macar manelistul se spala des, se aranjeaza, isi face parul, se tunde, se parfumeaza. are o prestanta mai buna decat un rocker.

astept critici/contre/discutii pentru ca stiu ca aveti ceva de comentat la ce am zis.   :rolleyes:
Memorat

SkullAds
Ecspert
ReclAmator
* * * * *
Google AdSense

Reclama AdSense,

Pagini: [1] 2 3
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online