incultii, cu 2 "i" :)nu de alta, dar suna manelistic:)
Aici putem dscuta ore in sir.Vbm de manea ca si ritm, sau ca si versuri?.Daca vbm de prima, avem o problema grava

, in caz contrar vom avea si exceptii.
Inculti?adica lipsa de cultura?

AS PUTEA SA DESCHID DIN NOU UN MARE SUBIECT PE TEMA"cultura".
Cred cainca nu s-a inteles corect intelesul lui "cultura".Pe scurt, si maneaua poate fi cultura(nu stiu cat de bn am zis-o, poate suna ciudat, dar sunt obosit acum sa gandesc alte exprimari)
Antimanele?De ce?De ce nu antirock, sau antihouse?
Singurul motiv e ca, sunt ascultate de tarani in masini, tramvaie si in piata la maxim...ei bine asta e problema:)Mai bine interzicem dreptul taranilor de a asc "muzica".
Cultura nu inseamna numai bacj sau mozart, cultura inseamna si lautareasca si manele.Daca cineva rade la aceasta afirmare, sa incerce sa caute informatii pe net sa vada ca nu vb aiurea.Daca s-ar asculta Animal X, (sau alta formatie romaneasca, in care se gasesc greseli gramaticale in versuri) nu ar fi aceasi probl?Nu maneaua cred ca e o problema, ci noi, sau cei care o asc la maxim, netinand cont de dreptul celorlalti de a refuza sa asculte o manea.
Pe scurt cred ca v-am facut sa intelegeti cum sta treaba.Incercati sa intelegi intai ce inseamna manea, ce inseamna lautareasca, ce inseamna muzica orientala, ce inseamna "tiganeasca"....si mai ales cultura...
Bafta!