Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Decembrie 04, 2008, 03:31:45 am
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Blogu' lu' Myky

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Subiect: soft  (Citit de 824 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
issa
*
Deconectat Deconectat

soft, Februarie 25, 2007, 12:04:51 pm

nu stiu de ce am ales acesta cale fac de software   sunt in anul 2 de faculate pana acuma nu am invatat decat  c  si c++   adica cu alte cuvinte nam invatat nimic  pt ca programele acestea nu ma ajuta deloc  am cautat pe net ceva din care sa fac nite bani un parti time dar nimic    si cand ma gandesc ca in orasul meu radauti  nu prea am unde sa ma angajez  cu faculatea care am urmat-o nu stiu ce sa mai fac  chiar fac aceasta facultate degeaba?  oare  singura optiune a mea este sa ma fac profesoara?  nu am raspunsul la aceste intrebari.. cand mam gandit sa urmez acesta facultate  mam gandit ca asta reprezinta viitorul dar se pare ca mam inselat ce sa ma fac  cum pot face ceva bani din acesta profesie de fapt sincer nici nu stiu ce profesia am cu acesta facultate ce o sa pot sa ma fac in viitor... sunt putin confuza..
Memorat

nu rascoli cenusa trecutului ca vei gasi scantei ce te vor arde
Agkelos
Administrator
*
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat

soft, Februarie 25, 2007, 12:44:42 pm

Puteai sa faci la fel de bine doar pascal in aia doi ani si nu poti zice ca ai facut degeaba. Important e in timpul scolii sa iti formezi gandirea algoritmica. Daca stapanesti C si/sau C++ in cel putin doua luni esti capabila sa inveti orice alt limbaj de programare de nivel inalt.
Vrei sa scoti repede bani ? sau vrei ceva de viitor ? Daca vrei sa scoti repede bani, invata photoshop bine de tot. Daca esti femeie ai avantajul intuitiei, deci ti-ar fi destul de usor. Invata si xHTML (nu HTML ca e vechi deja), CSS, JavaScript, PHP si SQL. Is multe, dar e simplu. Invata toate astea si apoi fa cateva site-uri gratuite sau ieftine pentru portofoliu. Cand ai ajuns in punctul asta deja poti scoate bani frumosi, bineinteles daca te-ai pus bine pe invatat.
Daca te intereseaza de cum vei scoate bani pe viitor... in web development e de stat doar daca ai de gand sa fi la zi cu tot ce apare nou. In caz contrar invata in continuare C/C++ si cand le stapanesti poti fi sigura ca iti gasesti un job sau daca le inveti destul de bine pana la sfarsitul facultatii s-ar putea sa nu mai ai nevoie de un job ci de angajati Smile
Memorat

issa
*
Deconectat Deconectat

soft, Februarie 25, 2007, 01:03:59 pm

HTLM IL STAPANES DEJA APROPE LA PERFECTIE PRECUM SI  C SI C++    deci nu intampin greutati la  exercitiile de la facltate:  defapt notele mele sunt 8 si 9  rar 10, mi se intampla sa explic exercitii  in c si c++  la cologi la 2 sau chiar 3 colegi si pa urma  sa  gresesc eu in lucrare ceea ce am explicat deja  la perfectie la alti 2 cologi ce sili sunt nu:)).   uite chiar nu am incercat sa invat xhtlm  ma apuc chiar acuma sal caut si un tutorital despre el   e chiar asa de diferit de htlm sau o sa fie simplu sal  stapanesc si pe asta:)  ms pt indrumari   ma apuc sa invat incetu cu incetu si celelalte tipuri de programara ca php  adevarul ca pe toti aud" vrei sa stii programare trebuie sa stii php si pearl" daca e asa de important sa stii acest tip de programare de ce nu invat php la facultate:(  in fine pote stiu ei ce avem nevoie pote c si c++ este baza  si ei iti ofera un deget restu trebuie sa te documentezi singura.. eu ma bag pe gugle la cautat  xhtlm si un tutorital despre el  daca stii un link  cu download xhtlm posteazal ca sa nu mai caut..  oricum acuma tre sa plc cu familia lsa mai es putin Smile diseara  ma bag la  google:P
Memorat

nu rascoli cenusa trecutului ca vei gasi scantei ce te vor arde
oxi
*
Deconectat Deconectat

soft, Februarie 25, 2007, 01:13:38 pm

... http://www.w3schools.com/
aici gasesti cam tot ce vrei...tot ce vrei sa invati...
Memorat

Daca un cuvant este scris gresit in dictionar, cum ne dam seama ?
Agkelos
Administrator
*
Deconectat Deconectat

soft, Februarie 25, 2007, 02:09:31 pm

Link ti-a dat oxi. Gasesti acolo cam tot ce trebuie ca sa incepi web development.
Referitor la intrebarea ta "De ce nu se invata PHP in facultate?" raspunsul e destul de complex, dar iti pot da cateva motive:

- PHP e limbaj de scripting, nu de programare si facultate trebuie sa te invete sa gandesti un program, nu un script;
 - PHP nu e un limbaj de top. ASP.NET are mult mai multe facilitati decat PHP-ul, deci unii evita sa predea PHP. In schimb PHP e mult mai folosit in Romania (si in alte tari) pentru ca NU are legatura cu microsoftul si pentru ca nu ai nevoie de un server pe windows ca sa il poti folosi;
 - Algoritmii ii intelegi doar daca studiezi limbaje de programare. Cu limbaje de scripting e mai greu sa inveti algoritmii si mult mai greu sa intelegi unde e utilitatea lor.
 - PHP e un limbaj destul de tanar fata de C care e foarte vechi si e cunoscut de toti mosii care predau in facultate Big grin
 - PHP nu te ajuta sa faci software Winking
Memorat

SkullAds
Ecspert
ReclAmator
* * * * *
Google AdSense

Reclama AdSense,

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online