|
catalinexe
|
|
Tutorialz, Februarie 01, 2008, 07:54:03 pm
|
|
Un forum de tutoriale in limba romana in categorii diverse. Link : www.Tutorialz.co.ccDe asemenea, un site de tv online facut de Freak pentru forumul Tutorialz. Mai multe detalii la adresa : www.Tutorialz.li/tv/
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
HexString
|
|
Tutorialz, Februarie 01, 2008, 07:56:31 pm
|
|
Te-ar interesa sa devii partener cu CMS-Help.net ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
catalinexe
|
|
Tutorialz, Februarie 01, 2008, 08:10:41 pm
|
|
Te-ar interesa sa devii partener cu CMS-Help.net ? Partener in ce sens? Momentan nu am unde sa pun coduri sau stiu eu,sunt pe un host gratuit si incerc sa iau baza de date apoi ma mult pe un domeniu si host propriu.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
HexString
|
|
Tutorialz, Februarie 01, 2008, 08:26:43 pm
|
|
Daca vrei discutam pe privat.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
Mike
|
|
Tutorialz, Februarie 03, 2008, 04:05:26 pm
|
|
La prima vedere mi`a placut forumul, singura chestie care nu imi place e forumul "Jocuri", parca, mi se pare prea copilaresc. In rest, cred ca ar trebui sa iti iei domeniu si host. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
catalinexe
|
|
Tutorialz, Februarie 03, 2008, 07:21:56 pm
|
|
La prima vedere mi`a placut forumul, singura chestie care nu imi place e forumul "Jocuri", parca, mi se pare prea copilaresc. In rest, cred ca ar trebui sa iti iei domeniu si host.  Am domeniu si host dar cei de la freeforums... Jocurile sunt pentru cei care nu au ce face,mai se joaca putin.. Mai astept pareri.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
|
boot.ini
|
|
Tutorialz, Februarie 08, 2008, 05:48:55 pm
|
|
^ arata frumos, tema simpla si frumoasa.. dar il veti lasa pe ilive ? nu luati domeniu,ceva ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
catalinexe
|
|
Tutorialz, Februarie 08, 2008, 06:49:17 pm
|
|
Domeniu si host avem dar am doar 350 MB si pe ilive avem 1 GB,o sa ne mutam aici pana se posteaza si cand ajungem la 1 GB cumpar host mai mare si ramanem acolo/.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
HostGator
Newbie

|
Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?
|
|
|
|
|
|