Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Noiembrie 23, 2008, 02:27:00 pm
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: SmLex DeviantART

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Subiect: Un filmulet care m-a impresionat  (Citit de 379 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
ramzy
Full Member
Deconectat Deconectat

Un filmulet care m-a impresionat, Iulie 25, 2008, 07:29:19 pm

http://www.ecomagazin.ro/video-cruzimea-oamenilor-fata-de-animale-earthlings/ ! pareri , impresii ? cateva detali despre video :
EARTHLINGS este un documentar de lung metraj despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale ( pentru companie, mancare, imbracaminte, si cercetare stiintifica) dar ilustreaza in acelasi timp totala nostra lipsa de respect pentru asa zisii “furnizori ne-umani”. Filmul este povestit de catre Joaquin Phoenix (GLADIATORUL), nominalizat la premiile Oscar, iar coloana sonora este asigurata de catre Moby, artistul castigator al discului de platina.
Memorat
Agkelos
Administrator
Hero Member
Conectat Conectat

Gen: Bărbat

Un filmulet care m-a impresionat, Iulie 26, 2008, 12:38:04 am

Urat Sad
Memorat

!_30
Hero Member
Deconectat Deconectat

Un filmulet care m-a impresionat, Iulie 26, 2008, 02:00:18 pm

Oricâte filmuleÅ£e de genu s-ar învârti pe Internet , oamenii tot vor continua să-ÅŸi "arate" supremaÅ£ia faţă de bietele animale mult timp de acum încolo .  Smile
   Tind să cred că ideea de bază a acestor filme e să ne obiÅŸnuiască cu aÅŸa ceva , nu neapărat să se schimbe ceva .  Sad
Memorat

We live in a very special time in the evolution of the universe: the time at which we can observationally verify that we live in a very special time in the evolution of the universe!" (John Timmer)
Blog
emj
Sr. Member
Deconectat Deconectat

Un filmulet care m-a impresionat, Iulie 26, 2008, 03:59:01 pm

Interesant documentarul si unic in acelasi timp, in sensul ca nu prea sunt asemenea filmulete ce sa ne arate ca exista un specisism intre oameni si cei mai prejos de noi.
 Winking
Ajungand sa privesc mai mult sa observ alte situatii ce nu sunt foarte popularizate in mass media, si acest film este bun pentru constinetizarea, desi e un pic cam inuman, si am mai auzit la un moment dat despre luarea in condiderare vegetarismul, o alta idee buna, desi asta cred ca voi face dupa ce am vazut si inteles cum este totul Straight face
Memorat

Gadgetinho - IT cu zambetul pe buze
Mondenitati - Discutii cu si despre muzica si cinematografie... si monden.
Agkelos
Administrator
Hero Member
Conectat Conectat

Un filmulet care m-a impresionat, Iulie 26, 2008, 05:25:47 pm

Citat din mesajul lui: emj
am mai auzit la un moment dat despre luarea in condiderare vegetarismul, o alta idee buna, desi asta cred ca voi face dupa ce am vazut si inteles cum este totul Straight face
Indiferent ce se intampla cu animalele iti recomand sa renunti la carne. Am o alimentatie lacto-vegetariana de vreo 3 ani si pot spune ca ma simt mult ma i bine decat inainte Winking
Memorat

Scratch
Hero Member
Deconectat Deconectat

Un filmulet care m-a impresionat, August 07, 2008, 09:00:23 am

Este trist ce se intampla, dar nu putem face mare lucru. Nici macar nu am reusit sa ma uit la tot documentarul. Am vazut doar pana la scena cu taurul si mi s-a facut pielea de gaina. Omul este un animal cu un creier mai mare, lucru care confirma ca sunt clasate sub restul animalelor. Aceste fiare in loc sa iubeasca, sa inteleaga, sa-si foloseasca obiectul din cutia craniana pentru a ajuta la dezvoltarea mediului si pentru a proteja maretia naturii, ei o distrug pe zi ce trece, NE DISTRUG fara resentiment. Lumea a fost invadata de lacomie, de o dorinta arzatoare de bani. Unii mor pentru aceste hartii cu cifre. Exista totusi o mica parte care lupta sa salveze mediul, lupta impotriva violentelor fata de animale. Si aceste biete creaturi simt durerea exterioara, cat si durerea interioara. Nu as suporta sa vad inaintea ochilor un dobitoc care tortureaza un suflet, l-as calca in picioare. Cat de prosti pot fi defapt oamenii ? Incredibil de prosti ! OAMENII sunt cei care pot salva mediul, care pot salva animale, care pot lupta impotriva bolilor ! Asta este motivul pentru care ii clasez sub RESTUL animalelor. Din pacate este lumea in care traim    :rolleyes:  Sad .
Memorat

Respect In Order To Be Respected !
ramzy
Full Member
Deconectat Deconectat

Un filmulet care m-a impresionat, August 12, 2008, 09:58:22 am

Citat din mesajul lui: emj
si am mai auzit la un moment dat despre luarea in considerare vegetarismul, o alta idee buna, desi asta cred ca voi face dupa ce am vazut si inteles cum este totul
Daca nu ai trecut de 18 ani nu este recomandat inca sa renunti la carne !
Nici eu nu mananc carne de foarte mult timp din simplu motiv ca am considerat-o nefolositoare si daunatoare avantajele care se pot obtine din ea se pot obtine si din alte alimente ! Multi afirma despre consumul de carne ca este necesar pentru proteine , dar consumul de lapte regulat poate asigura acest necesar , daca ai nevoie de o cantitate mai mare de proteine in cazul in care practici un sport incearca sa consumi oua crude(galbenusul) (stiu este gretos dar ajuta mult) , oul sufera cea mai puternica afectare a structurii sale biochimice în urma denaturari sale termice, atit prin fierbere dar, mai ales, prin prajire !

Citat din mesajul lui: Scratch
Nu as suporta sa vad inaintea ochilor un dobitoc care tortureaza un suflet, l-as calca in picioare.
O merita mult mai mult decat atat , majoritatea oamenilor care fac aceste fapte au tulburari grave psihice (nu pot numi ,,un om normal" o fiinta omeneasca care face acele treburi ) ! Era un documentar in care spunea ca omul este singura specie care omoara din placere si DA este adevarat ! Acestia nu merita sa traiasca in libertate pentru ca pot reprezenta un pericol pentru oricine .
Memorat
HostGator
Newbie
*

Reclamă cu aligatori

Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online