Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Noiembrie 23, 2008, 03:29:39 pm
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Gadgetinho - IT cu zambetul pe buze

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Subiect: Un filmulet despre credinta in Dumnezeu si ipocrizia credintei  (Citit de 670 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
boogiesbc
Sr. Member
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat

Design your way

Un filmulet despre credinta in Dumnezeu si ipocrizia credintei, Aprile 08, 2008, 06:00:26 pm

http://www.woow.ro/prezentare/Ai_sa_fugi.html

e stupid ca are un mesaj de genul "da-l mai departe". pe mine m-a impresionat povestioara de la inceput.

i-am facut un topic special pt ca eu consider ca are un mesaj special si mai ales pt ca eu nu suport oamenii care se dau credinciosi si nu asculta de anumite sfaturi dumnezeiesti, sa le spunem asa, sau nu au o gandire etica(macar).

Daca se poate sa-l mute un moderator la Autocunoastere, Religie si Ezoterism. Multumesc
Memorat

Agkelos
Administrator
Hero Member
Conectat Conectat

Un filmulet despre credinta in Dumnezeu si ipocrizia credintei, Aprile 09, 2008, 07:01:21 am

Super prezentarea ! Stiu ca sunt putin rau dar mi-ar placea sa o vad facuta pe bune intr-o catedrala... Big grin

Chestia asta mi-a amintit de un filmulet care l-am vazut mai demult. Cred ca il pot pune aici sa fie vazut dupa ce se uita cineva la prezentarea care ai postat-o http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=13a4a045cd290bc2ae2d
Memorat

boogiesbc
Sr. Member
Deconectat Deconectat

Design your way

Un filmulet despre credinta in Dumnezeu si ipocrizia credintei, Aprile 09, 2008, 01:11:07 pm

eu n-as putea sa fac un asemenea sacrificiu.
Memorat

xploder
Global Moderator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Un filmulet despre credinta in Dumnezeu si ipocrizia credintei, Aprile 09, 2008, 02:25:56 pm

Eu as putea sa fac asta in Biserica:) Dar imi e sa nu ma ia garda porma  pentru glume proaste:)Eventual sa cer acordul cuiva:)
Memorat

..................................................
Archangel
Administrator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie

Un filmulet despre credinta in Dumnezeu si ipocrizia credintei, Aprile 09, 2008, 03:22:47 pm

Citat din mesajul lui: Agkelos
Super prezentarea ! Stiu ca sunt putin rau dar mi-ar placea sa o vad facuta pe bune intr-o catedrala... Big grin

Chestia asta mi-a amintit de un filmulet care l-am vazut mai demult. Cred ca il pot pune aici sa fie vazut dupa ce se uita cineva la prezentarea care ai postat-o http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=13a4a045cd290bc2ae2d

Impresionant  filmuletul, un exemplu mai bun si mai clar nu cred ca se putea da Smile

Faza cu tipul care intra in biserica mi se pare putin cam deplasata in sensul ca eu nu as fugi de frica, dar nici nu as sta ca sa incasez un glont ca asa are el chef (diavolul e ispititor Big grin)... Eu as sta sa ma iau in gura cu el: cum adica bre? cine esti tu ca sa arunci cu piatra ? Plus ca de unde ideea sa mori pe degeaba, sustinand ca mori pentru Iisus? Straight face Daca te-ar obliga sa nu crezi, atunci ar fi alta poveste dar asa? Chiar nu ii vad sensul...
Memorat

Mike
Global Moderator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Un filmulet despre credinta in Dumnezeu si ipocrizia credintei, Aprile 09, 2008, 03:33:47 pm

Mai vazusem filmuletul asta mai demult. Mi-a placut faza cu: "nu stii daca sa dai mesajul mai departe, pentru ca nu stii ce vor crede ceilalti despre tine". Big grin
Memorat

Gheorghe
Full Member
Deconectat Deconectat

Un filmulet despre credinta in Dumnezeu si ipocrizia credintei, Aprile 09, 2008, 04:29:09 pm

Prezentarea, o am in pps sau ppt prin calculator ratacita, am primit-o pe mess de la un prieten, si apoi au facut-o online.

Citat din mesajul lui: Agkelos
Cred ca il pot pune aici sa fie vazut dupa ce se uita cineva la prezentarea care ai postat-o http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=13a4a045cd290bc2ae2d

Agkelos, mersi de acest link catre acest mic video, stiam povestirea astea, am citit-o cand eram mai mic, m-a intristat foarte tare, cand am citit-o prima data.
Nu stiam ca au facut si o varianta video !
Memorat

A. Einstein "Religia fara stiinta e oarba, dar stiinta fara religie e schioapa." Blog

Dracool
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

Un filmulet despre credinta in Dumnezeu si ipocrizia credintei, Aprile 10, 2008, 10:18:54 am

cum ,de regula, nu intru in biserica si cum probabil v-ati dat seama nici nu cred in "flying spaghetti monster" ,sansele sa patesc ceva asemanator sunt egale cu 0  Big grin
Memorat

Da-i omului un peste si va manca pentru o zi. Invata pe om sa pescuiasa si va avea ce manca pentru tot restul vietii. Da-i omului o religie si va murii de foame rugandu-se pentru un peste.
http://dracool.ablog.ro/
HostGator
Newbie
*

Reclamă cu aligatori

Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online