|
detective
|
|
Un pic de ajutor in Dreamweaver CS3, Aprile 09, 2008, 09:15:00 pm
|
|
Salut la toti, ma numesc Roberto si sunt nou pe forumul acesta, dar sa trecem la problema. Deci acum construiesc un website, am creat designul in Photoshop CS3, la-m slice-uit tot tot, totul merge bine pana acum, dar problema e ca nu reusesc sa fac 2 lucruri si anume. Partea de sus, adica banner-ul e o imagine mai bine zis e un border mai gros unde vor veni link-urile, + o imagine care contine banner-ul, logo-ul samd, + jos iarasi o imagine, un border grandient pe care vor veni Copyright bla bla ( footer credca ii zice sau gresesc ? ) , toate acestea vreau sa aiba acelasi height, DAR vrea ca latimea lor adica width-ul sa fie in functie de browser, adica sa isi faca stretch pe tot ecranul dar numai latimii, inaltimea adica height-ul sa ramana acelasi, la fel restul elementelor sa fie centrate, doar aceste 3 elemente de imagine sa se "intinda" pe tot ecranul ca si latime, inaltimea sa ramana aceeasi. Un exemplu ca sa intelegeti mai bine e sa zicem siteul http://comp-ar.ro unde acea bara de jos rosie si cea de sus cu link-urile se intinde, la fel si banner-ul, in functie de rezolutie, fereastra samd. Si inca un lucru, imaginea de jos (footer-ul) cum o fac sa stea JOS, indiferent de cat continut are pagina, sa fie la Bottom ? Scuze de limbaj-ul neprofesionist, am inceput sa invat singur toate acestea si pana acum am reusit tot singur cu ajutorul google si ceva tutoriale dar de 1 zi intreaga tot caut si nu i-am dat de cap problemei acesteia. Multumesc anticipat
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
detective
|
|
Un pic de ajutor in Dreamweaver CS3, Aprile 18, 2008, 06:06:55 pm
|
|
Am facut modificarile de rigoare, dar tot ma chinui cu scriptul care ar trebui sa introduca in baza de date valorile ce vin dintr-un form si nu reusesc nici cum, am incercat o droaie de exemle de pe net si corecturi, nu vrea si nu vrea, nu returneaza nici eroare ci se comporta ca si cum ar fi efectuat cu success opertiunea, dar in baza de date nu e nimic, ma gandesc sa nu fie ceva setare de pe undeva pe partea host-ului, am gazduire de la godaddy, aveti vreo idee ? trimite.php $con = mysql_connect("host","username","parola"); if (!$con) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } mysql_select_db("my_db", $con); $sqlquery = "INSERT INTO table (id, nume, pret, categorie, parola, img, detalii, telefon, ym, email) VALUES('$_POST[id]','$_POST[nume]','$_POST[pret]','$_POST[categorie]','$_POST[parola]','$_POST[img]','$_POST[detalii]','$_POST[telefon]','$_POST[ym]','$_POST[email]')"; if (!mysql_query($sql,$con)) { die('Error: ' . mysql_error()); } echo "Ai adougat anuntul cu succes"; mysql_close($con) ?> si aici este si form-ul de la care vin valorile |
|
|
AdyX
|
|
Un pic de ajutor in Dreamweaver CS3, Aprile 18, 2008, 08:08:57 pm
|
|
Incearca in loc de $_POST[id] etc {$_POST['id']} // acolade si ghillimele
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
detective
|
|
Un pic de ajutor in Dreamweaver CS3, Aprile 18, 2008, 08:40:23 pm
|
|
adica asa ? $sqlquery = "INSERT INTO table (id, nume, pret, categorie, parola, img, detalii, telefon, ym, email) VALUES('{$_POST['id']}','{$_POST['nume']}','{$_POST['pret']}','{$_POST['categorie']}','{$_POST['parola']}','{$_POST['img']}','{$_POST['detalii']}','{$_POST['telefon']}','{$_POST['ym']}','{$_POST['email']}')"; Acesta la fel, returneaza succes dar nimic in baza de date, deja fac cu nervii, oare sa nu parseze formularul valorile ? Cum pot afla daca parseaza valorile formularul ? ca alta explicatie nu gasesc
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
tercot
|
|
Un pic de ajutor in Dreamweaver CS3, Aprile 19, 2008, 07:20:15 am
|
|
incearca acest cod si vezi daca merge, dar inainte sa stii ca am facut 2 modificari: am scos si in baza de date am facut un tabel cu 10 randuri in care primul este id iar la extra am pus auto_increment si l-am pus primary: if(!isset($_GET['actiune']))$_GET['actiune']=''; switch ($_GET['actiune']) { case '': echo " |
|
|
detective
|
|
Un pic de ajutor in Dreamweaver CS3, Aprile 19, 2008, 03:05:51 pm
|
|
Scuza-ma dar nu reusesc sa inteleg, deci eu in baza de date am intradevar exact cum zici tu 10 coloane ( sau randuri trebuie ) primul este ID care este auto-increment si primary.
De unde zici sa scot ghilimelele duble, de la tot ce urmeaza dupa case '': ?
Doamne de 3 zile ma tot chinui cu asta,
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
AdyX
|
|
Un pic de ajutor in Dreamweaver CS3, Aprile 19, 2008, 06:34:04 pm
|
|
Acum m-am uitat mai atent: esti sigur ca ai inchis tag-ul
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
detective
|
|
Un pic de ajutor in Dreamweaver CS3, Aprile 19, 2008, 07:07:52 pm
|
|
Am refacut form-ul din nou
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
HostGator
Newbie

|
Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?
|
|
|
|
|
|
Se încarcă ...
| |