Warning Nu esti autentificat. Te rog autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a avea acces la toate facilitatile forumului.
SkullBox  
Noiembrie 23, 2008, 03:32:02 pm
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: ImageSL - Gazduire de imagini, gratuita

SkullBoxDirector webTutoriale  Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Subiect: Vista DVD Boot  (Citit de 639 ori)
0Utilizatori şi 1 Vizitatori
zapakitul
Global Moderator
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vista DVD Boot, Martie 02, 2008, 09:17:21 am

Am o mare problema cand incerc sa bootez DVD-ul cu MS Vista! Ok sa incepem cu inceputul:
Cand am cumparat pc-ul a venit cu Windows Vista Home Basic Pre Instalat si cu dreptulrile de utilizare Vista Home Basic pe pc-ul meu! Acum ca se apropie itfest si am de lucrat in DarkBasic Si DIrectx am zis, de ce sa nu lucrez sub un  Windows la care am drept de folosire! Asa ca am zis sa pun la loc Vista Home Basic! Problema este ca nu imi booteaza dvd-ul! Ok m-am uitat in bioz si la boot am ceva de genu: 1.CD! Samsung dvd -dvd-r Ceva de genu! Ok sa inteleg ca booteaza doar cd-urile? Pai atunci Debian cum naiba il pot boota... deaorece eu am un DVD cu DEBIAN si merge sa il bootez! Ok am zis sa incerc altfel! Am luat un torrent cu Vista Home Basic si Vista Ultimate! Leam scris pe dvd(cate unu pe un dvd)! Dau sa le bootez.. lafel! Aceeasi problema..! Stie careva care sa fie problema? SA fie de la grub(am debian acuma)! Zic sa sterg folderul BOOT de pe partitie...  sa vad daca merge! Dar nu prea as vrea sa pierd datele! Adica cu un live cd as copia la loc un grub.. dar pff! In fine.. aveti vreo sugestie ce sa fac ca sa pot boota vista pe laptop(Acer Aspire 5050)
Memorat

A DS , my kindom for a  DS!

Un Pc De Carcasa Noua Blog
redkar23
Global Moderator
Full Member
Deconectat Deconectat

Vista DVD Boot, Aprile 11, 2008, 05:43:58 pm

Ai incercat cu alta versiune de windows, sa vezi daca inca ai problema cu boot-ingul dvdului ? GRUB nu ar trebui sa influenteze boot-u ,daca in bios e setat pe boot cd/dvd .

Cheers
Memorat

What doesn't kill you, makes you stronger .       - Friedrich Nietzsche
O noua definitie a ironiei : life itself .                 - Redkar23
rimagheo
Full Member
Deconectat Deconectat

Vista DVD Boot, Aprile 11, 2008, 05:53:50 pm

Daca nu vrea sa bootezi de pe DVD, chiar daca este setata ca prima secventa de bootare, incearca ca imediat dupa post screen (adica dupa ce afiseaza BIOS-ul chestiile alea despre device) sa apesi tasta F8. Va aparea un mic meniu albastru in care poti alege de pe ce sa booteze. Mie mi-a mers de multe ori pe anumite calculatoare care nu voiau sa plece singure de pe CD ( nu era DVD). Poate o merge asa...
Memorat
HostGator
Newbie
*

Reclamă cu aligatori

Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?

Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Ethical hacking and programming community Director web romanesc cu inscriere gratuita Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
IPFind, FAQDB, LAMP.ro, Good Proxy, Aberez.EU, RoFreeSBIE, ShockingSoft.com, HostVision, Invatam.net, PC Troubleshooting, Curs valutar online