|
Gheorghe
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 12, 2008, 09:13:40 am
|
|
Salut,
Cine stie, sau are cunostinta de un script in php, care sa nu poti vedea codul sursa al pagini, si sa nu poti copia continutul text al unei pagini php, html !
|
|
|
|
|
Memorat
|
A. Einstein "Religia fara stiinta e oarba, dar stiinta fara religie e schioapa." Blog 
|
|
|
|
Agkelos
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 12, 2008, 10:19:54 am
|
|
Te referi la un script pe partea de server ? Pentru ca cei care te hosteaza sa nu se poata uita in cod ? Exista IonCube si ZendCoder care fac asta.
Pe partea de client nu prea ai ce face dar nici nu e o problema pentru ca nimic PHP nu poate fi vazut de catre client.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
xploder
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 12, 2008, 11:04:20 am
|
|
Sau vrei ca un vizitator sa nu poata selecta un anumit text?(din moment ce spui continut text al paginii phpsau html).
|
|
|
|
|
Memorat
|
..................................................
|
|
|
|
CyberKing
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 12, 2008, 02:50:31 pm
|
|
in html se vede tot in sursa in php nu se vede decat ce vrei tu 
|
|
|
|
|
Memorat
|
On the road again! |""""""""""""""""""| || _ | DUREX |, |||_;\,___, |___ _ _ _____/== |_|_|_,'__| ' |(@))"(@)) |(@) (@) 
|
|
|
|
tw8
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 12, 2008, 02:57:58 pm
|
|
Daca vrei ca scriptul PHP sa nu poata fi vazut de cei care te hosteaza foloseste ZendCoder, asa cum a zis si AgKelos. Daca vrei ca scriptul client-side sa nu poata fi vazut de client, ai o mica mare problema. Erau acele scripturi anti-click dreapta, dar siguranta lor este relativa, userul putand oricand sa se duca la View -> Source [sau Page Source].
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Gheorghe
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 12, 2008, 03:59:20 pm
|
|
Cu codul sursa m-am convins, stiu ca poate fii afisat doar in html, dar afiseaza si textul care exista pe site, si am renuntat la acesta idee ! Dar vreau sa textul pe care l-am scris pe site sa nu poata fii copiat ! Vreau sa fac ceva unic si de folos multor firme in domniul "dreptului comercial" si nu vreau ca altii sa imi copieze munca de pe site si sa o ia si sa o afiseze in alta parte (a se citi alte site-uri ) !
Cam asta e ideea !
|
|
|
|
|
Memorat
|
A. Einstein "Religia fara stiinta e oarba, dar stiinta fara religie e schioapa." Blog 
|
|
|
|
xploder
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 12, 2008, 04:15:13 pm
|
|
Da, dar acel "tric" prin care nu se putea da click dreapta e javascript, si daca folosesti mozilla, poti sa blochezi f usor acel script, asa ca nu iti e de mare folos...
|
|
|
|
|
Memorat
|
..................................................
|
|
|
|
tw8
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 12, 2008, 04:25:28 pm
|
|
^ Merge folosind orice browser, am specificat. @Gheorghe: Nu prea ai ce sa le faci. clientul poate vizualiza oricand sursa paginii si sa o copieze.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
CyberKing
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 12, 2008, 04:27:04 pm
|
|
Cu codul sursa m-am convins, stiu ca poate fii afisat doar in html, dar afiseaza si textul care exista pe site, si am renuntat la acesta idee ! Dar vreau sa textul pe care l-am scris pe site sa nu poata fii copiat ! Vreau sa fac ceva unic si de folos multor firme in domniul "dreptului comercial" si nu vreau ca altii sa imi copieze munca de pe site si sa o ia si sa o afiseze in alta parte (a se citi alte site-uri ) !
Cam asta e ideea ! drept de autor ( aproape nimeni nu mai tine cont de el ) si daca reusesti sa faci sa nu poata sa copieze textui e destul sa stie sa citeasca si sa scrie ca sa copieze textul intelegi ??
|
|
|
|
|
Memorat
|
On the road again! |""""""""""""""""""| || _ | DUREX |, |||_;\,___, |___ _ _ _____/== |_|_|_,'__| ' |(@))"(@)) |(@) (@) 
|
|
|
|
Gheorghe
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 13, 2008, 12:01:51 pm
|
|
Textul va fii impartit pe capitole, subcapitole si va fii multe pagini, nu cred ca ii convine la cineva sa dea click la peste 100 de pagini de browser, si sa le copieze cuvant cu cuvant! Gasisiem acel script in java care facea sa nu mai dai click dreapta, am mai gasit deasemena un script in php care puteai sa copiezi doar cu ajutorul unei parole, dar nu isi face treaba, sau ce vreau eu !
Acum ma gandesc daca sa le fac publice pe site, sau doar private sa fie vazute de cei care isi fac un cont cu user si parola! Cred ca varianta asta e mai valabila decat sa ma stresez, si sa vad ca urma ca am muncit (la implementarea scriptului de protejare pt copiere ) degeaba !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
CyberKing
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 13, 2008, 02:35:30 pm
|
|
poate sa fie asta o solutie pui textul in site si faci print screen si pozele le editezi un pic ( daca e nevoie ) si pui pozele pe site  alta metoda nu cred ca ar exista sau sa restrictionezi accesul la site prin php si conturile sa le faci tu ( altefle orcine poate sa isi faca cont si copiaza continutu )
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Gheorghe
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 18, 2008, 05:18:36 pm
|
|
^ Asta e cea mai buna solutie, le fac poze si le imparte intr-un fel de mini puzzele ! In caz ca copiaza poza sa nu fie continutul integral pe o poza ! Am sa il fac cu div-uri sau tabele mai ramane de vazut !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Agkelos
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 18, 2008, 05:25:52 pm
|
|
Poti face asta dar trebuie sa ai in vedere si optimizarea pentru motoarele de cautare. Crawlerele nu au OCR, deci textul din imagini nu va avea nici un fel de valoare. Prin asta pierzi mult.
Mai bine pune textul in clar. Nu te stresa prea mult cu furtul ca cine vrea tot fura.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
CyberKing
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 18, 2008, 07:01:20 pm
|
|
sau pozele le imparti pe copitole orcum daca iti mai trebuie vro solutie la ceva gasesti u rubrica unde sa postezi 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
vectorialpx
|
|
Vreau Script pt a nu copia copia continutul unei pagini !, Februarie 18, 2008, 07:22:23 pm
|
|
nu ai ce face pentru a proteja textul din pagina... daca e afisat, se poate copia.. daca vrei sa faci imagine atunci o sa-ti spulber visurile spunandu-ti ca exista OCR...
apoi, de ce-l afisezi daca nu vrei sa-l ia lumea? :/
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
HostGator
Newbie

|
Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?
|
|
|
|
|
|