|
reminton
|
|
www.romanianit.info, Iunie 16, 2008, 10:15:44 pm
|
|
Un forum gen skullbox foarte dragut ! Are multe lucuri interesante ! Forumul are doar 5 zile dar e foarte populat ! http://romanianit.info
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Sunt un nimeni , celebru !
|
|
|
|
Agkelos
|
|
www.romanianit.info, Iunie 16, 2008, 10:29:09 pm
|
|
Nu stiu ce are dar mie imi merge al naibi de greu. Am dat un scroll si mi s-a blocat Anyway, bafta multa cu forumul !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
astan
Skullbox user
Global Moderator
Sr. Member

Deconectat
Gen: 
|
|
www.romanianit.info, Iunie 16, 2008, 10:35:38 pm
|
|
Nu stiu ce are dar mie imi merge al naibi de greu. Am dat un scroll si mi s-a blocat Anyway, bafta multa cu forumul ! Nu numai tie. Firefox-ul are tendinta de a se bloca in timpul scroll-ului. reminton, ce ai pus pe site-ul ala de se misca asa greu ? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Madalin_Assul
Newbie
Deconectat
|
|
www.romanianit.info, Iunie 16, 2008, 10:55:42 pm
|
|
Lasati sa se incarce pagina calumea ! Nu dati scroll imediat ! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
astan
Skullbox user
Global Moderator
Sr. Member

Deconectat
Gen: 
|
|
www.romanianit.info, Iunie 16, 2008, 11:00:14 pm
|
|
Lasati sa se incarce pagina calumea ! Nu dati scroll imediat !  Am lasat-o sa se incarce, nu-i de acolo, tot merge foarte greu la scroll. Configuratia mea: Firefox 2.0.0.12, Ubuntu x_64
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Madalin_Assul
Newbie
Deconectat
|
|
www.romanianit.info, Iunie 17, 2008, 06:21:02 am
|
|
Nu stiu ce are mie imi merge bine ! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
reminton
|
|
www.romanianit.info, Iunie 19, 2008, 09:17:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
 Sunt un nimeni , celebru !
|
|
|
Madalin_Assul
Newbie
Deconectat
|
|
www.romanianit.info, Iunie 21, 2008, 08:05:44 am
|
|
Tema si headerul au fost modificate,iar useri cu 0 posturi au fost stersi deoarece nu isi vizitau nici contul ! Va asteptam pe forum www.RomanianIT.info ! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
boot.ini
|
|
www.romanianit.info, Iunie 21, 2008, 12:21:19 pm
|
|
descrierea categoriei C++ a voastre seamana cu cea a skullboxului: Cum se programeaza in C ? Care e diferenta intre C si C++ ? Ce e C# ? .. de fapt, e la fel, doar ca nu ai mai spus de clase 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
astan
Skullbox user
Global Moderator
Sr. Member

Deconectat
Gen: 
|
|
www.romanianit.info, Iunie 21, 2008, 12:34:30 pm
|
|
Daca ar fi dupa mine, nu as pune C# si C++ in acelasi topic, nu prea au multa treaba unul cu altul ... As face 2 topic-uri separate
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Madalin_Assul
Newbie
Deconectat
|
|
www.romanianit.info, Iulie 05, 2008, 05:38:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Sylver Cheetah 53
Newbie
Deconectat
|
|
www.romanianit.info, Septembrie 09, 2008, 10:03:43 am
|
|
Rog toţi utilizatorii acestui forum să nu intre pe legătura propusă în acest subiect! Am intrat acolo, în speranţa de a primi ajutor cu site-ul meu, dar am primit doar jigniri fără nicio jenă. De exemplu, un membru al staff-ului mi-a spus că sînt de la ţară fiindcă scriu creăm, în loc de creem. După mintea lui, există noi creem.  Iar administratorul, în loc să tragă moderatorii de urechi pentru felul în care se comportă cu utilizatorii, îmi zice tot mie să respect echipa.  Auzi la el. Plus că şterge tot ce e jenant pentru ei, să îşi ascundă neştiinţa. Deci vă rog nici măcar un click să nu daţi pe link deoarece nu merită trafic. Vă asigur totodată că nu aş avea de ce să critic un forum, dacă nu aş avea motive şi dacă aş fi fost tratat cum se cuvine. Mulţumesc!
|
|
|
|
|
Memorat
|
Un om e un geniu, o masă de oameni e o mulţime de proşti (Erwin Rommel)
|
|
|
|
Agkelos
|
|
www.romanianit.info, Septembrie 09, 2008, 10:08:01 am
|
|
Sylver Cheetah 53: daca treaba sta asa cum spui tu ai tot dreptul sa fi suparat pe ei, dar te rog nu incerca sa transformi SkullBox intr-un cos de gunoi. Daca ai ceva cu remi spune-i lui. Nu-ti varsa rahaturile aici.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Sylver Cheetah 53
Newbie
Deconectat
|
|
www.romanianit.info, Septembrie 09, 2008, 10:12:08 am
|
|
Stai liniştit că eu îmi rezolv problemele, nu contează. Eu am zis pentru a-i scuti de un efort inutil pe cei care mai caută ce am căutat şi eu, ajutor. Adică-ţi dai seama că şi pentru mine era mult mai okay dacă eram prevenit. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Un om e un geniu, o masă de oameni e o mulţime de proşti (Erwin Rommel)
|
|
|
|
Muzet
|
|
www.romanianit.info, Septembrie 09, 2008, 10:12:59 am
|
|
Sylver Cheetah 53, ouch, ai lovit unde îi doare. :lol: Agkelos, cred că trebuie închis topicul, foarte rar îl văd pe domnul Madalin_Assul postând pe forum. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
HostGator
Newbie

|
Ai auzit de aligatorul care ofera hosting?
|
|
|
|
|
|