Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Author Topic: Problema integrare plata prin MobilPay  (Read 1056 times)

Offline aawee

  • Wannabe
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 1
Problema integrare plata prin MobilPay
« on: 15-09-2015, 21:45 »
Salut,

am in plan lansarea unui website ce intermediaza vanzarea serviciilor dintre freelancer si client. Site-ul a fost finalizat iar majoritatea detaliilor au fost puse la punct. Din pacate insa, alegerea unui procesator de plata si integrarea acestuia au fost lasate pe final.

Asadar, am ales Netopia Mobilpay, care atunci mi se parea cea mai buna solutie de procesare a platilor cu cardul avand in vedere raportul calitate-pret, din research-ul facut de mine. Dupa cateva batai de cap cu cheile publice/private (trebuie mentionat ca backend-ul lor este "antic" iar pana la aprobarea contractului, care dureaza in jur de 7 zile, iti dau un cont de safebox pentru teste care te limiteaza destul de mult), am reusit sa fac script-ul sa mearga.

Site-ul meu este facut pe Wordpress, cei de la Mobilpay neavand niciun modul de integrare pentru platforma asta. Dar aveau un model de implementare in PHP, pe care l-am descarcat si adaptat conform documentatiei foarte modeste. Am reusit ca atunci cand un vizitator intra pe pagina produsului/serviciului si se decide sa-l cumpere, sa il redirectionez catre pagina secure.mobilpay.ro, unde se afla form-urile de nume/numar_card/CVV, dar codul lor ma impiedica sa modific pretul in functie de variabila $price din tema de Wordpress, iar pretul ramane unul fix.

Va las aici documentatia si exemplul de implementare in PHP, in speranta ca ma puteti ajuta:

Aici este codul responsabil de pret (poate fi gasit pe liniile 79/80 din fisierul cardRedirect.php):
Code: [Select]
  $objPmReqCard->invoice->currency        = 'RON';
        $objPmReqCard->invoice->amount          = '10.00';

Preia datele din fisierul XML (poate fi gasit in folderul 'XML structure')
Code: [Select]
<invoice currency="RON" amount="card">

Am incercat sa modific cele 2 fisiere XML in PHP, facand header-ul XML/UTF-8 si adaugand o noua regula in htaccess ca cele doua fisiere sa fie citite ca XML. In zadar. Am incercat sa scriu in interiorul ghilimelelor cu ob_get_content() dar degeaba. Iar daca vreau sa includ fisierul ce contine variabila $price in cardRedirect.php, toata pagina crapa.

Imi cer scuze daca am fost neclar, dar va voi raspunde daca exista neclaritati. Cer ajutor pe acest forum deoarece cei de la suport tehnic Netopia mi-au comunicat ca ei nu se ocupa de dezvoltare si sa "multiplica linia aia".

Multumesc anticipat!